X

Kina

Informacije o vizi
Uvjeti za putovnicu


Sve nacionalnosti moraju imati važeću putovnicu. Izuzeti su jedino građani sljedećih zemalja koji će možda morati predočiti alternativni identifikacijski dokument umjesto putovnice

Uvjeti za vizu
1
Kome nije potrebna viza?
Državljani sljedećih zemalja ne trebaju vizu prilikom ulaska kao turisti:


Brunej, Japan, Singapur.


2
Potrebni dokumenti za izdavanje vize
Turistička viza:
  • Obrazac za prijavu
  • 1 fotografija veličine za putovnicu
  • Važeća putovnica s 1 cijelom praznom stranicom
  • Povratna karta
  • Plaćanje naknade za vizu
3
  • Turistička viza: 90 dani.
4
Troškovi vize
  • Turistička viza: 40/60 EUR
5
Vrijeme potrebno za izdavanje vize
  • Turistička viza: 3 dani
  • : 3 dani
6
Podaci za kontakt veleposlanstva

    Sve informacije na ovoj stranici pažljivo su provjerene. Međutim, propisi za vizu često se mijenjaju pa su navedene informacije bez ikakvog jamstva.
     
    Prije odlaska preporučuje se provjeriti web stranicu veleposlanstva. Za dodatna pitanja u vezi sa zahtjevom za vizu kontaktirajte izravno s veleposlanstvom Kina u vašoj zemlji.
     
    Ovlaštene škole jezika u Kina


    Kina - škole jezika:Peking Šangaj Šenžen 


    :

    1
    Ocjene bivših učenika: (1 mišljenja ove škole jezika)

    2
    Ocjene bivših učenika: (11 mišljenja ove škole jezika)


    Više - Usporedba ocjena i cijena
    U tisku:
    Tisak spominje
    Tisak spominje
    Vjeruju nam:
    vjeruju nam
    vjeruju nam