X

Ekvador

LanguageCourse.Net : Centar za online rezervacije i informacije za tečajeve jezika širom svijeta
Uvjeti za putovnicu


Sve nacionalnosti moraju imati važeću putovnicu. Izuzeti su jedino građani sljedećih zemalja koji će možda morati predočiti alternativni identifikacijski dokument umjesto putovnice

: Kolumbija.


Uvjeti za vizu
1
Kome nije potrebna viza?
Državljani sljedećih zemalja ne trebaju vizu prilikom ulaska kao turisti:


.


2
Potrebni dokumenti za izdavanje vize
Turistička viza:
  • Obrazac za prijavu
  • fotografija veličine za putovnicu
  • Važeća putovnica s 1 cijelom praznom stranicom
  • Povratna karta
  • Dokaz o dostatnim sredstvima za boravak
  • Plaćanje naknade za vizu
3
  • Turistička viza: 180 dani.
4
Troškovi vize
  • : 50 EUR
5
Vrijeme potrebno za izdavanje vize
  • Turistička viza: 1 dani
6
Podaci za kontakt veleposlanstva

    Sve informacije na ovoj stranici pažljivo su provjerene. Međutim, propisi za vizu često se mijenjaju pa su navedene informacije bez ikakvog jamstva.
     
    Prije odlaska preporučuje se provjeriti web stranicu veleposlanstva. Za dodatna pitanja u vezi sa zahtjevom za vizu kontaktirajte izravno s veleposlanstvom Ekvador u vašoj zemlji.
     
    Ovlaštene škole jezika u Ekvador


    Ekvador - škole jezika:Ahuano Amazonska prašuma Cotacachi Cuenca Macas Montanita Otavalo Otočje Galápagos Quito 


    :

    1
    Ocjene bivših učenika: (25 mišljenja ove škole jezika)

    2
    Ocjene bivših učenika: (1 mišljenja ove škole jezika)

    3
    Ocjene bivših učenika: (4 mišljenja ove škole jezika)

    4
    Ocjene bivših učenika: (4 mišljenja ove škole jezika)


    Više - Usporedba ocjena i cijena

    Uštedite novac! Ekskluzivne promocije!

    Prijavite se kako biste iskoristili najbolje ponude za tečaj jezika.
    U tisku:
    Tisak spominje
    Tisak spominje
    Vjeruju nam:
    vjeruju nam
    vjeruju nam