X

Sjedinjene Države

LanguageCourse.Net : Centar za online rezervacije i informacije za tečajeve jezika širom svijeta
Uvjeti za putovnicu


Sve nacionalnosti moraju imati važeću putovnicu. Izuzeti su jedino građani sljedećih zemalja koji će možda morati predočiti alternativni identifikacijski dokument umjesto putovnice

Uvjeti za vizu
1
Kome nije potrebna viza?





Andora, Australija, Austrija, Belgija, Brunej, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Irska, Island, Italija, Japan, Južna Koreja, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Malta, Monako, Nizozemska, Njemačka, Norveška, Novi Zeland, Portugal, San Marino, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska

2
Potrebni dokumenti za izdavanje vize
Učenička viza (I20):
  • Obrazac za prijavu DS-156
  • 1 fotografija veličine za putovnicu
  • Važeća putovnica s 1 čitavom praznom stranicom, koja vrijedi barem šest mjeseci nakon ulaska u Sjedinjene Države.
  • Dokaz o dostatnim sredstvima za boravak kako je navedeno u I-20 ili DS-2019.
  • SEVIS I-20 ili SEVIS DS-2019, koje je izdao fakultet, škola ili sveučilište SAD-a.
  • Informacije za kontakt i obrazac za radno iskustvo DS-0158M.
  • Muškarci u dobi između 16 i 45 godina moraju ispuniti obrazac DS-0157.
  • Račun za naknadu za obradu vize, informacije dostupne u konzulatu ili na određenoj web stranici konzulata.
  • Račun za naknadu za SEVIS. Možete platiti naknadu za SEVIS online na službenoj web stranici https://www.fmjfee.com/i901fee/
Pismo prijave, dokaz o rezultatu podnositelja zahtjeva na testu TOEFL, diplome ili prijepisi prijašnjih studija - možda neće biti potrebno, ali konzularni službenik može zatražiti ovu informaciju.


Turistička viza:

  • Obrazac za prijavu
  • 1 fotografija veličine za putovnicu
  • Važeća putovnica s 1 cijelom praznom stranicom
  • Povratna karta
  • Dokaz o dostatnim sredstvima za boravak
  • Omotnica s markom, adresirana na samog sebe, prilikom prijave poštom
3
  • Turistička viza: 180 dani.
  • : 180 dani.
4
Troškovi vize
  • : 124 EUR
5
Vrijeme potrebno za izdavanje vize
  • Turistička viza: 5-60 dani
  • : 5-60 dani
6
Podaci za kontakt veleposlanstva

    Sve informacije na ovoj stranici pažljivo su provjerene. Međutim, propisi za vizu često se mijenjaju pa su navedene informacije bez ikakvog jamstva.
     
    Prije odlaska preporučuje se provjeriti web stranicu veleposlanstva. Za dodatna pitanja u vezi sa zahtjevom za vizu kontaktirajte izravno s veleposlanstvom USA u vašoj zemlji.
     
    Ovlaštene škole jezika u Sjedinjene Države


    Sjedinjene Države - škole jezika:Asheville Austin Boca Raton Boston Celebration Chicago Columbia Denver El Paso Fort Lauderdale Honolulu Huntington Beach Jersey City Long Branch Longmont Los Angeles Madison Miami Mission Viejo New Haven New York Orlando Philadelphia Portland San Diego San Francisco San Francisko Santa Barbara Santa Monica Seattle Washington DC Weston (Teksas) 


    :

    1
    Ocjene bivših učenika: (2 mišljenja ove škole jezika)

    2
    Ocjene bivših učenika: (2 mišljenja ove škole jezika)

    3
    Ocjene bivših učenika: (1 mišljenja ove škole jezika)

    4
    Ocjene bivših učenika: (1 mišljenja ove škole jezika)

    5
    Ocjene bivših učenika: (1 mišljenja ove škole jezika)


    Više - Usporedba ocjena i cijena

    Uštedite novac! Ekskluzivne promocije!

    Prijavite se kako biste iskoristili najbolje ponude za tečaj jezika.
    U tisku:
    Tisak spominje
    Tisak spominje
    Vjeruju nam:
    vjeruju nam
    vjeruju nam