X

Kína

Vízuminformáció
Útlevéllel kapcsolatos követelmények


Minden külföldi állampolgárnak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.

Vízumkövetelmények
1
Kinek nincs szüksége vízumra?
A következő országok állampolgárainak, ha turistaként lépnek be az ország területére nincs szüksége vízumra:


Brunei Darussalam, Japán, Szingapúr.


2
Vízumkérelemhez szükséges dokumentumok
Turista vízum:
  • Jelentkezési lap
  • 1 Útlevélkép
  • Érvényes útlevél 1 teljes üres lappal
  • Retúrjegy
  • Vízumdíj befizetés
3
  • Turista vízum: 90 napok.
4
Vízumköltségek
  • Turista vízum: 40/60 EUR
5
A vízum kiállításához szükséges idő
  • Turista vízum: 3 napok
  • : 3 napok
6
Nagykövetség elérhetősége

    Az ezen az oldalon található összes információt gondosan megvizsgáltunk. Azonban a vízumkövetelmények gyakran változnak, így a rendelkezésre bocsátott információk valósságát nem tudjuk garantálni.
     
    Indulás előtt javasoljuk, hogy nézd meg a követség webhelyét. Ha a vízumkövetelményekkel kapcsolatban további kérdéseid vannak, fordulj közvetlenül Kína ország nagykövetségéhez a saját országodban.
     
    Akkreditált nyelviskolák a következő országban: Kína


    Kína - nyelviskolák:Peking Sanghaj Sencsen 


    :

    1
    Korábbi diákok értékelései: (1 vélemény erről a nyelviskoláról)

    2
    Korábbi diákok értékelései: (11 vélemény erről a nyelviskoláról)

    3
    Korábbi diákok értékelései: (83 vélemény erről a nyelviskoláról)


    Tovább - Kína összes nyelviskolájának értékelése és ár összehasonlítása
    A sajtóban:
    Sajtó említések
    Sajtó említések
    Megbízóink:
    Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
    Vállalatok, akik bíznak a LanguageCourse.net oldalban
    {$words.androidicon_alt}
    +
    {$words.appleicon_alt}
    +
    {$words.vtapptablet_alt}
    +
    {$words.vtappmob_alt}

    Tanuljon Angol nyelven ingyenes alkalmazásunkkal

    Szókincs gyakorlása

    +10.000.000 Letöltés