X

Malta

LanguageCourse.Net: Rezerwacje kursów on-line i centrum informacyjne poświęcoen kursom językowym na całym świecie
Wymagania paszportowe


Wszystkie narodowości muszą posiadać paszport

Jedynym wyjątkiem są mieszkańcy następujących krajów, którzy mogą również przedstawić dowód osobisty jako zastępstwo paszportu: Austria, Belgia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Liechtenstein, Luksemburg, Niemcy, Portugalia, Szwajcaria, Słowenia, Włochy.


Wymienione powyżej: jeżeli w posiadaniu ważnego dowodu osobistego którzy podróżują w celach turystycznych nie na dłużej niż trzy miesiące. Rodowici Niemcy posiadający paszport który stracił datę ważności podczas ostatniego roku. Narodowości Austrii, Belgii, Francji, Luksemburgu, Portugalii, Hiszpanii oraz Szwajcarii którzy posiadają paszport który stracił datę ważności w przeciągu ostatnich 5 lat.

Wymagania wizowe
1
Kto nie potrzebuje wizy?
Mieszkańcy następujących krajów nie potrzebują wizy podczas wjazdu turystycznego:


Andora, Antigua i Barbuda, Argentyna, Australia, Austria, Belgia, Boliwia, Brazylia, Brunei, Bułgaria, Chile, Chorwacja, Cypr, Estonia, Finlandia, Francja, Gibraltar, Grecja, Gwatemala, Hiszpania, Holandia, Honduras, Irlandia, Islandia, Izrael, Japonia, Kanada, Korea Północna, Korea Południowa, Kostaryka, Królestwo Danii, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Malezja, Malta, Meksyk, Monako, Niemcy, Nikaragua, Norwegia, Nowa Zelandia, Panama, Paragwaj, Rumunia, Salwador, San Marino, Stany Zjednoczone, Szwajcaria, Szwecja, Słowacja, Urugwaj, Watykan, Węgry, Wenezuela, Wielka Brytania, Włochy, Łotwa.


Mieszkańcy krajów które są zwolnione z wiz muszą również złożyć podanie o pozwolenia na wizę tranzytową lub pozwolenia na wjazd przed przyjazdem na Maltę.

2
Wymagane dokumenty do aplikacji wizowej
Wiza Turystyczna:
  • Formularz rejestracyjny
  • Zdjęcie paszportowe
  • Ważny paszport z co najmniej jedną pustą stroną
  • Opłatę wizową
3
Ważność Wizy
  • Wiza Turystyczna: 30 dni.
4
Koszt Wizy
  • Wiza Studencka: 29 EUR
Wszystkie podania wizowe są poddane opłatom administracyjnym.
5
Czas potrzebny na wydanie wizy
  • Wiza Turystyczna: 15 dni
6
Informacje o kontakcie z Ambasad?

    Wszystkie informacje na tej stronie internetowej są dokładnie sprawdzone. Wymagania wizowe jednak zmieniają się bardzo często i nie ma gwarancji iż informacje te są dalej ważne.
     
    Przed wyjazdem zaleca się sprawdzić stronę internetową ambasady. Dalsze pytania dotyczące wymogów wizowych powinny zostać skierowane bezpośrednio z do ambasady danego kraju Malta w Twoim kraju.
     
    akredytowane szkoły językowe w Malta


    Malta - szkoły językowe:Gozo Gzira Msida Sliema St. Julians St. Pauls Bay Valletta 


    Najlepiej oceniane szkoły językowe w Malta:

    1
    Oceny byłych studentów: (52 oceny byłych szkół językowych)

    2
    Oceny byłych studentów: (48 oceny byłych szkół językowych)

    3
    Oceny byłych studentów: (15 oceny byłych szkół językowych)

    4
    Oceny byłych studentów: (108 oceny byłych szkół językowych)

    5
    Oceny byłych studentów: (83 oceny byłych szkół językowych)


    Więcej - Opinie i porównanie cen wszystkich szkół w Malta
    W prasie:
    Prasa wspomina
    Prasa wspomina
    Sprawdzony przez:
    zaufali nam
    zaufali nam