X

Folkerepublikken Kina

LanguageCourse.Net : Online bestillings- og informasjonssenter for språk kurs verden over
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


Brunei, Japan, Singapore.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Betaling av visum gebyr
3
  • Turistvisum: 90 dager.
4
Visum priser
  • Turistvisum: 40/60 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 3 dager
  • : 3 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

    All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
     
    Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Folkerepublikken Kina direkte.
     
    Godkjente språkskoler i Folkerepublikken Kina


    Folkerepublikken Kina - språkskoler: Beijing Chongqing Shanghai Shenzen Yangshuo 


    :

    1
    Tidligere studenters vurderinger: (1 evalueringer på denne språkskolen)

    2
    Tidligere studenters vurderinger: (3 evalueringer på denne språkskolen)

    3
    Tidligere studenters vurderinger: (11 evalueringer på denne språkskolen)

    4
    Tidligere studenters vurderinger: (1 evalueringer på denne språkskolen)


    Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Folkerepublikken Kina
    I pressen:
    Nevnt i pressen
    Nevnt i pressen
    Klarert av:
    Brukes av
    Brukes av