X

Mexico

Visum Information
passkrav


Alle statsborgere trenger et gyldig pass.

: Canada, USA.


Visumregler
1
Hvem trenger ikke visum?
Statsborgere fra følgende land trenger ikke visum når de reiser som turist:


.


2
Obligatoriske dokumenter for visumsøknad
Turistvisum:
  • Søknadsskjema
  • 1 Passfoto
  • Gyldig pass med en blank side
  • Returbillett
  • Dokumentasjon på tilstrekkelige penger til opphold
  • Betaling av visum gebyr
3
  • Turistvisum: 30 € 180 dager.
4
Visum priser
  • : 60 EUR
5
Tiden det tar å utstede visum
  • Turistvisum: 2 dager
6
Kontaktinformasjon til ambassaden

    All informasjon på denne siden har blitt nøye undersøkt. Men visumregler endres ofte og informasjonen er gitt uten noen garanti.
     
    Før avreise anbefaler vi at du sjekker ambassadens websider. Har du fler spørsmål i forhold til visum bør du kontakte ambassaden til Mexico direkte.
     
    Godkjente språkskoler i Mexico


    Mexico - språkskoler:Guanajuato Mérida Mexico City Playa del Carmen Puerto Escondido Puerto Vallarta Queretaro 


    :

    1
    Tidligere studenters vurderinger: (4 evalueringer på denne språkskolen)

    2
    Tidligere studenters vurderinger: (12 evalueringer på denne språkskolen)

    3
    Tidligere studenters vurderinger: (15 evalueringer på denne språkskolen)

    4
    Tidligere studenters vurderinger: (12 evalueringer på denne språkskolen)

    5
    Tidligere studenters vurderinger: (6 evalueringer på denne språkskolen)


    Mer - Evalueringer og prissammenligninger av alle språkskoler i Mexico
    I pressen:
    Nevnt i pressen
    Nevnt i pressen
    Klarert av:
    Firmaer som bruker LanguageCourse.net
    Firmaer som bruker LanguageCourse.net
    {$words.androidicon_alt}
    +
    {$words.appleicon_alt}
    +
    {$words.vtapptablet_alt}
    +
    {$words.vtappmob_alt}

    Lær Engelsk med vår gratis app

    Vokabulærtrener

    +10.000.000 Nedlastinger