X
NyNy

Finska språkkurser - Rankning 2022


Finland
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Finskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

De mest populära städerna för Finskakurser

Toppdestinationer: Helsingfors (Stadens miniatyrbild)
Toppdestinationer: Åbo (Stadens miniatyrbild)

De mest populära språkskolorna för Finskakurser

Study & Live in your Teacher's Home
#1 Study & Live in your Teacher's Home
Helsingfors, Finland

Betyg: 5

5.0 | 2 utvärderingar
#2
,

Intressant information om

Fakta om Finska

Finska språkets ursprung: Finska har sina rötter i den proto-finniska språkfamiljen, och länge var det inte ett skriftspråk utan användes enbart i talad form. Under medeltiden var Finland under svenskt styre, så tyska, svenska och latin var de skrivna språken inom affärsverksamhet, administration respektive religion. Det var först under 1500-talet som språkets skriftliga form standardiserades.

Regionala varianter: Det finns bara små skillnader mellan dialekterna, främst inom uttal och språkmelodi. Grammatik och vokabulär är till stor del standardiserade, med mycket små dialektala variationer.

Språkfamilj: Den uraliska språkfamiljen.

Antal modersmålstalare: 5,4 miljoner världen över.

Betydande dialekter: Sydvästliga dialekter, Nordliga dialekter, Savonska, Österbottniska.

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Finska språkstudier utomlands på de bästa Finska skolor i Finland, . Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Finska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet