X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)

De bästa språkskolorna i i Azerbajdzjan (Språkresor ranking baserat på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Ryska i Azerbajdzjan? Vi har undersökt de bästa Ryska språkskolorna i Azerbajdzjan så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Ryskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Är du osäker på vilken stad du ska välja?

Våra språkrese-experter kan hjälpa dig att välja den stad som passar dig bäst.

Fakta om Azerbajdzjan

Azerbajdzjan har en fot i Europa och en fot i Asien och är därför en unik blandning av kulturer med en intressant historia. Landskapet inkluderar de karga Kaukasusbergen, lervulkaner och de plattare slätterna närmare Kaspiska havet. Landets huvudstad är den moderna staden Baku, där glamorösa höga byggnader omger den gamla stan. Azerbajdzjans olja är vida omtalad, och den kan ses i spa- och skönhetsbehandlingar samt andra kommersiella användningsområden. Det mest kända med landet är Fire Mountain, Yanar Dag, som har brunnit i årtionden på grund av en kombination av naturgaser och olja.

Befolkning: 8,304,000

Huvudstad: Baku

Valuta: (1 = 0.0000 SEK)

Nätspänning:
  • Kontakt C
  • Kontakt F
  • Spänning: 230 V
  • Frekvens: 50 Hz

Karta där du kan se var de Ryska skolorna i Azerbajdzjan ligger.

Laddar kartans innehåll
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Ryska språkstudier utomlands på de bästa Ryska skolor i Azerbajdzjan. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Ryska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll