X
NyNy

Engelska Språkskolor i Grenada - Språkresor - Rankning 2023

De bästa språkskolorna i Grenada (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Grenada ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Intressant information om Grenada

Grenada är en karibisk ö och är länd som kryddornas ö. Muskotnöt, muskotblomma, kanel, kryddnejlika, ingefära, kryddpeppar och organisk kakao är de mest exporterade varorna och turister kan vara dess största import. Huvudstaden, St George's, är en stor hamn för kryssningsfartyg och många attraheras av ön tack vare dess vegetation, vackra vattenfall, stränder i världsklass och vattensporterna.

Fakta om Grenada

Befolkning: 112,000
Huvudstad: St. George's
Tidszon: GMT -4
Valuta: (1 = 0.0000 SEK)
Landskod telefon: +1
Största städerna i Grenada:
  • 1. St. George's: 7,500
  • 2. Gouyave: 3,400
  • 3. Grenville: 2,500
  • 4. Victoria: 2,250
  • 5. Saint David's: 1,300
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 90 dagar. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Grenada:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Grenada på den officiella webbplatsen - .
Nätspänning:
  • Kontakt G
  • Spänning: 230 V
  • Frekvens: 50 Hz
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Grenada. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet