X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)

De bästa språkskolorna i i Guernsey (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Guernsey? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Guernsey så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Är du osäker på vilken stad du ska välja?

Våra språkrese-experter kan hjälpa dig att välja den stad som passar dig bäst.

Fakta om Guernsey

Närmare Frankrikes kust än England ger den här brittiska ön gott om variation trots sin ringa storlek. Med 27 stränder kommer du säkert att hitta din perfekta plats eftersom de sträcker sig från skyddade vikar till stora sandstränder som erbjuder ett oändligt utbud av vattensporter för nyfikna och modiga! Guernsey har också mycket att erbjuda. Här finns gamla fort, slott och museer; äventyrssporter inklusive klippklättring; lokala fisk- och skaldjursrätter och den livlig huvudstaden St Peter Port. Med allt detta är det inte överraskande arr detta är den mest tätbefolkade ön av alla Kanalöarna.

Befolkning: 66,000

Valuta: (1 = 0.0000 SEK)

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Guernsey ligger.

Laddar kartans innehåll
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Guernsey. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll