X
NyNy

34 Engelska Språkskolor i Skottland - Språkresor - Rankning 2022

Prisjämförelse
Skottland

De 34 bästa språkskolorna i Skottland (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta

De populäraste resmålen

Betyg: 4.8

4.8
319 utvärderingar
 
Toppdestinationer: Edinburgh (Stadens miniatyrbild)

Betyg: 4.1

4.1
77 utvärderingar
 
Toppdestinationer: Glasgow (Stadens miniatyrbild)

Betyg: 4.2

4.2
5 utvärderingar
 
Toppdestinationer: Aberdeen (Stadens miniatyrbild)

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Skottland ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Intressant information om Skottland

Skottland med dess turbulenta historia erbjuder något för alla smaker. Besök de underbara slotten, paddla kanot, störta stång, golfa eller fiska. Avsluta dagen i en av landets pubar på Isle of Islay eller Oban och prova den oförlikneliga maltwhiskeyn. Titta på valar och delfiner i Scottish Highlands och Northern Islands eller njut av viktoriansk arkitektur i Glasgow.

Fakta om Skottland

Befolkning: 62,349,000
Huvudstad: London
Valuta: GBP (1 GBP = 12.6507 SEK)
Namn på land på Engelska: Scotland
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Dokumentation om besökets syfte måste visas vid gränsen för att komma in i landet. För kurser: Anmälningsbrev från skolan, boende och betalningsbevis till de berörda institutionerna. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.

FAQ om skolor i Skottland

  • Centre of English Studies (CES) har fått det bästa totala omdömet i Edinburgh.
  • Basil Paterson, som ligger på 66 Queen St., Edinburgh har framröstats som den skola som har det bästa läget i Skottland.
  • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig.
  • I Skottland är elen 230 volt och 50 Hz. Anslutningstyp G.
  • I Skottland finns följande Engelska företagskurser att välja bland: FöretagsEngelska grupplektioner, FöretagsEngelska privatlektioner.
  • Vilket fantastiskt land Skottland är! Jag kan rekommendera dig några andra engelsktalande länder som Irland, England eller Wales, som kommer att ge dig rätt komplement till dina engelskstudier, eller om du känner dig äventyrlig kan du försöka korsa Atlanten och ta en titt på våra kurser i USA, Kanada eller till och med Australien!
  • Om du deltar i en engelskkurs får du i slutet av kursen ett diplom som visar dina språkkunskaper, men det är ingen officiell examen. Om du vill ha en officiell examen från University of Cambridge, IELTS eller liknande måste du avlägga ett officiellt prov.
    Rubén de Haro, Områdeschef - spanska från LanguageCourse.net - 23-03-2022
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Skottland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet