X
NyNy

131 Tyska Språkskolor i Tyskland - Språkresor - Rankning 2023

Tyskland
Prisjämförelse
Tyskland
filter
karta

De populäraste resmålen

4.7

Betyg: 4.7

(352 utvärderingar)
4.7

Betyg: 4.7

(296 utvärderingar)
4.6

Betyg: 4.6

(152 utvärderingar)
4.8

Betyg: 4.8

(167 utvärderingar)
4.6

Betyg: 4.6

(78 utvärderingar)
Lista över alla städer

Bästa Tyska skolor i Tyskland efter kategori

Tyskland Rangordning av språkskolor (Språkresor baserat på studenternas betyg)

Karta där du kan se var de Tyska skolorna i Tyskland ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Tyskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Information om Tyskland

Oavsett om du söker en adrenalinspäckad färd på autobahn eller en bekväm åktur med den senaste generationens tåg är Tyskland ett land som kräver att upptäckas. Promenera genom den gamla stan som är full av historia och njut av en blandning av renässans och barock i Schloss Weesenstijn eller gå runt på gatorna i München och Hamburg som kantas av fina restauranger, stora operor och subkulturella dansfester. Att resa till Berlin kräver att du överlämnar dig till dess njutning och glömmer bort hur du brukar bete dig hemmavid. Tyskland är Europas centrum där världens affärer, vetenskapliga framsteg, teknik, handel, konst och arkitektur spelar en viktig roll.

Fakta om Tyskland

Befolkning: 82,928,000
Huvudstad: Berlin
Tidszon: GMT +2
Valuta: EUR (1 EUR = 11.1694 SEK)
Landskod telefon: +49
Största städerna i Tyskland:
 • 1. Berlin: 3,400,000
 • 2. Hamburg: 1,700,000
 • 3. München: 1,300,000
 • 4. Köln: 960,000
 • 5. Frankfurt: 650,000
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Tyskland. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav uppdaterades senast på 01-12-2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Tyskland:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Tyskland på den officiella webbplatsen - Ministry of Foreign Affairs of Germany.
Största internationella flygplats i Tyskland:
Frankfurt Airport (FRA): 12km från Frankfurt am Main stadskärna
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Tyskland genomsnitt): 4.45 €
  (15 % billigare än i Sverige)
Nätspänning:
 • Kontakt C
 • Kontakt F
 • Spänning: 230 V
 • Frekvens: 50 Hz

De mest populära regionerna för språkresor i Tyskland

Frågor och svar om Tyskland

 • Observera att vår byrå är baserad i Barcelona, Spanien, så du måste be din bank att godkänna betalningen. Annars kommer den alltid att avvisas eftersom bankerna i de flesta fall av säkerhetsskäl blockerar transaktioner som inte utförs i den lokala valutan i det land där kontot finns.
 • Den bästa staden i Tyskland för att förbättra ditt medicinska ordförråd är Heidelberg. Det finns flera skolor där som till och med erbjuder gruppkurser inom området. F+U Academy of Languages erbjuder en mycket bra kurs som kommer att hjälpa dig mycket. Observera dock att din nivå bör vara minst B2.
 • Om ditt visum avslås kan du avbryta kursen och få pengarna tillbaka. Förutom i detta fall, klasser kan inte ställas in efter du mottagit visum brevet.
  från VICTORIA - Academy of Languages - 21-02-2023
 • Det finns ingen åldersgräns för TestDaf-examen. Enligt lagen kan minderåriga endast boka sig med föräldrarnas tillstånd.
  Miriam, från VICTORIA - Academy of Languages - 16-02-2023
 • Vi har många partnerskolor som erbjuder kurser i tyska, men de erbjuder inte några kurser i fotbollsträning.
 • Vi har fantastiska sommarkurser för juniorer i Tyskland.
 • Studenter som är 16 år och äldre kan boka en kurs och bo hos en värdfamilj; alla studenter under 16 år måste ha ett undertecknat och attesterat samtycke från en förälder.
 • Generellt sett är kurser med privatlektioner flexibla både när det gäller tider och datum och de ämnen som du vill ta upp med läraren. När du registrerar dig anger du helt enkelt vilket ämne du vill ta upp under lektionerna, så lyfter vi fram det tillsammans med skolan så att de kan hitta den mest lämpliga läraren för det ämne som ska täckas.
  Antonio, Områdeschef italienska från LCN - 20-09-2022

FAQ om skolor i Tyskland

 • Steinke Institut har fått det bästa totala omdömet i Bonn .
 • BWS Germanlingua, som ligger på Hackenstr. 7, München har framröstats som den skola som har det bästa läget i Tyskland.
 • 'Hall of Residence Category I (Concordia)' som bokas med F+U Academy of Languages är det bästa betygsatta boendet i Tyskland.
 • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig. Enligt en undersökning av StudyTravel Magazine har den genomsnittliga kurslängden för Tyskland varit 7.5 veckor.
 • I Tyskland är elen 230 volt och 50 Hz. Anslutningstyp C, F.
 • Kom ihåg att det är skolan, inte vi, som ansvarar för att ordna med studenternas boende. Familjerna väljs noggrant ut och kontrolleras av skolorna själva. De har erfarenhet av att ta emot utländska studenter och samarbetar regelbundet med skolorna. Boende i hemkommun omfattar inte bara familjer utan även privata hem med ett par eller en ensamstående person utan barn. Vid bokningstillfället kan du ange vilken typ av familj du letar efter, men du måste komma ihåg att uppgifterna om den tilldelade familjen vanligen lämnas ungefär en vecka före kursens startdatum.
  Rubén De Haro, Områdeschef spanska från BWS Germanlingua - 02-06-2022
 • Kom ihåg att det är skolan, inte vi, som ansvarar för att ordna med studenternas boende. Familjerna väljs noggrant ut och kontrolleras av skolorna själva. De har erfarenhet av att ta emot utländska studenter och samarbetar regelbundet med skolorna. Boende i hemkommun omfattar inte bara familjer utan även privata hem med ett par eller en ensamstående person utan barn. Vid bokningstillfället kan du ange vilken typ av familj du letar efter, men du måste komma ihåg att uppgifterna om den tilldelade familjen vanligen lämnas ungefär en vecka före kursens startdatum.
  Rubén De Haro, Områdeschef från BWS Germanlingua - 02-06-2022
 • Ja, vi har ett program för barn mellan 11 och 14 år i Radolfzell. Programmet äger rum på sommaren och organiseras av skolan Carl Duisberg. Du hittar mer information på skolans profil.
  Madly, Språkresekonsult, franska från LanguageCourse.net - 30-11-2021
 • Du kan absolut ta en språkkurs på någon av de skolor i Tyskland som finns på vår webbplats. Du kan börja en kurs varje måndag eftersom du redan har förkunskaper i tyska. Minst 16 veckors intensivkurs (8 veckor per nivå) krävs för att slutföra nivåerna A2 och B1. På kursens första dag kommer du också att genomföra ett språknivåprov så att skolan kan placera dig i rätt grupp.
  Irina, Områdeschef - ryska från LanguageCourse.net - 18-08-2021
 • Om du har en A2-nivå på tyska kommer du att kunna hantera vardagliga situationer med grundläggande språkkunskaper. Du når A2-nivån genom att följa en intensiv tyskkurs i minst 8 veckors heltidsstudier (cirka 4 veckor per nivå), förutsatt att du är en absolut nybörjare. Om du redan kan lite tyska så kan detta gå snabbare. Tänk på att detta naturligtvis också påverkas av din egen inlärningshastighet samt hur mycket tid du lägger på dina studier.
  Robin Rebecca Pietersma, Holländsk konsult från LanguageCourse.net - 05-07-2021
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet