X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Aix-en-Provence (Språkresor ranking baserad på studentrecensioner)

Hitta den bästa Franskaskolan i Aix-en-Provence, och det lägsta priset

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Franska kurser och läger för tonåringar och barn i Aix-en-Provence, eller 9 andra Franska kurstyper i Aix-en-Provence.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Franska språkskolor i andra städer i Frankrike, till exempel Annecy, Antibes, Avignon, Béziers, Biarritz, Bordeaux, Brest, Cannes, Lille, Lyon, Marseille, Montpellier, Morzine (Alperna), Nantes, Nice, Paris, Rennes, Rouen, Royan, Saint Laurent de Cerdans, Saint-Pierre (Reunion Island), Toulon, Toulouse, Tours, Vichy, eller se vår lista över alla skolor i Frankrike. Här kan du även utforska andra alternativ för Franskastudier utanför Frankrike.
Varför studera i Aix-en-Provence? Aix-en-Provence är en energisk universitetsstad i södra Frankrike. Här blandas den rörelse som en ung befolkning ger med den pittoreska känslan i en mindre stad. Det enklaste sättet att resa till staden från utlandet är via den internationella flygplatsen i Marseille. Marseille är den största staden i närheten av Aix-en-Provence, och ligger knappt en timme bort med kollektivtrafik.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Franskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Aix-en-Provence

Befolkning: 147,000

Område: Provence-Alpes-Côte d'Azur, Département des Bouches-du-Rhône

Aix-en-Provence livsstil kvalitetsranking:

Betyg: 5.0

5.0 (6 recensioner av våra tidigare studenter)

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Frankrike. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Frankrike genomsnitt):3.82 € (15 % billigare än i Sverige)
  Aix-en-Provence reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Franska språkstudier utomlands på de bästa Franska skolor i Frankrike. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Franska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll