X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Berkhamsted
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Berkhamsted (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Berkhamsted? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Berkhamsted så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Berkhamsted, eller 3 andra Engelska kurstyper i Berkhamsted.
Varför studera i Berkhamsted? 30 minuters tågresa från London hittar Berkhamsted, denna en gång blomstrande marknadsstad. Grand Junction Canal från Themsen i London hela vägen till Birmingham går igenom denna numera lilla stad, men tidigare var kanalhamnen en central punkt i landets handelssystem. Nuförtiden är stadens tempo mycket lugnare, och huvudattraktionen är det medeltida slottet, fina pittoreska promenader längs kanalen, en blick in i det förflutna genom ett av de listade butiksfönstrena eller att fördjupa sig i städernas litteraturlänkar inklusive inspiration för både JM Barries Peter Pan och en karaktär från Geoffrey Chaucers Canterbury Tales. Staden är också hem till den äldsta bågskytteklubben i England.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Berkhamsted

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till England. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Berkhamsted reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Berkhamsted ligger.

  Laddar kartans innehåll
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll