X
NyNy

Engelska Språkskolor i Berkhamsted - Språkresor - Rankning 2022

Prisjämförelse
Berkhamsted
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Berkhamsted, eller 3 andra Engelska kurstyper i Berkhamsted.
Varför studera i Berkhamsted? 30 minuters tågresa från London hittar ...
Berkhamsted, denna en gång blomstrande marknadsstad. Grand Junction Canal från Themsen i London hela vägen till Birmingham går igenom denna numera lilla stad, men tidigare var kanalhamnen en central punkt i landets handelssystem. Nuförtiden är stadens tempo mycket lugnare, och huvudattraktionen är det medeltida slottet, fina pittoreska promenader längs kanalen, en blick in i det förflutna genom ett av de listade butiksfönstrena eller att fördjupa sig i städernas litteraturlänkar inklusive inspiration för både JM Barries Peter Pan och en karaktär från Geoffrey Chaucers Canterbury Tales. Staden är också hem till den äldsta bågskytteklubben i England.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Berkhamsted

Fakta om Berkhamsted

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Dokumentation om besökets syfte måste visas vid gränsen för att komma in i landet. För kurser: Anmälningsbrev från skolan, boende och betalningsbevis till de berörda institutionerna. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Berkhamsted reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Har du fortfarande frågor om Engelskaskolor i Berkhamsted?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet