X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Boca Raton
00:0000:00
 

De 4 bästa språkskolorna i i Boca Raton (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Boca Raton? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Boca Raton så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 6 andra typer av Engelskakurser i Boca Raton.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i USA, till exempel Asheville, Austin, Boston, Celebration, Chicago, Columbia, El Paso, Elizabeth, Fort Lauderdale, Hallandale Beach, Honolulu, Jersey City, Long Branch, Los Angeles, Madison, Miami, Mission Viejo, New Haven, New York, Orlando, Philadelphia, Portland, Reading, San Diego, San Francisco, Santa Barbara, Santa Monica, Seattle, Tampa, Washington, Weston, Windermere, eller se vår lista över alla skolor i USA. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför USA.
Varför studera i Boca Raton? Boca Raton på Floridas kust är världskänd för sina golfbanor, parker och stränder. I resten av staden hittar du mestadels butikskedjor och restauranger. det är inte den typiska turistorten eftersom det inte finns några strandhotell, men det finns mycket annat som lockar hit folk, såsom kristallklart vatten, bra trafiksystem och den utmärkta kommunikationen med resten av landet. I Oceanfront Red Reef Park hittar du Gumbo Limbo Nature Centre med vandringsleder, ett fjärilshus och ett reservat för havssköldpaddor.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Boca Raton

Befolkning: 85,000

Område: Florida, Palm Beach County

Visum: Medborgare från Sverige kan resa och studera en språkkurs upp till 18 timmar i veckan och i högst 90 dagar utan fullvisering. Du behöver bara ansöka online om ett ESTA-kort (Electronic System for Travel Authorization). Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (USA genomsnitt):5.74 US$ (7 % dyrare än i Sverige)
  Boca Raton reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Boca Raton ligger.

  Laddar kartans innehåll

   FAQ om skolor i Boca Raton

  • I Boca Raton kan du finna förberedelsekurser för följande prov: TOEFL, IELTS.
  • 671US$ för 2 veckor är det lägsta priset för en Engelskakurs i Boca Raton. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Boca Raton är 0US$ per vecka.

  Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Boca Raton

  Miami (Stadens miniatyrbild)Miami
  8 skolor
  New York (Stadens miniatyrbild)New York
  16 skolor
  Orlando (Stadens miniatyrbild)Orlando
  5 skolor
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i USA. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll