X
NyNy

Italienska Språkskolor i Brindisi - Språkresor - Rankning 2022


00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Brindisi (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Italienska kurser och läger för tonåringar och barn i Brindisi, eller 12 andra Italienska kurstyper i Brindisi.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Italienska språkskolor i andra städer i Italien, till exempel Alberobello, Alghero (Sardinien), Arezzo, Ascoli Piceno, Bagno di Romagna ...
Visa mer
Varför studera i Brindisi? Brindisi är allmänt känd som en hamnstad, men har ...
mer att erbjuda än detta. Här finns en internationell flygplats bara några minuter från centrum, vilket gör det enkelt att ta sig till och från staden, och det är en utmärkt bas att utforska resten av regionen. Staden har en vidsträckt strand som även under de hektiska årstiderna gör det möjligt att hitta en bra plats att njuta av några strålar. Brindisi är fortfarande en ganska traditionell italiensk stad, med genuin lokalbefolkning och en labyrint av gator att vandra runt: helt enkelt det perfekta stället att fördjupa sig i den italienska kulturen.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Italienskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Brindisi

Fakta om Brindisi

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Italien. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Italien genomsnitt):0.00 (15 % billigare än i Sverige)
  Brindisi reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Har du fortfarande frågor om Italienskaskolor i Brindisi?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Italienska språkstudier utomlands på de bästa Italienska skolor i Italien. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Italienska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet