+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

2 Spanska Språkskolor i Cali - Språkresor Rankning 2024

Spanska språkkurs i Cali från 
Beräkna prisjämförelse
Cali
Inga resultat hittades för din valda kombination av kurs och inackordering. Resultaten nedan är hämtade utan specificering av inackordering. Du kan också göra en ny sökning med ett annat inackorderingsalternativ.

Ranking av språkresor till Cali

baserat på betyg av språkskolor

Information om Cali

Varför studera i Cali? Cali är en het, varm och livlig stad med en sprakande stämning som tar emot dig och stannar hos dig långt efter att du lämnat staden. Från de fattiga stadsdelarna till de stora glittriga klubbarna: salsarytmen pulserar genom hela staden, genom hus, barer, stormarknader och dansskolor. Staden har inte så mycket sevärdheter (en handfull museer och kyrkor) men kompenserar med ett livligt nattliv. När solen går ner kyler en frisk bergbris ned staden och det är den perfekta studen om du vill ta en promenad och kolla in de färgglada gatorna fyllda med konst, och prova några lokala snacks från gatuförsäljare. Cali är rikt på afro-colombianskt arv så besökare har chansen att njuta av några av landets mest intressanta och läckra blandningar av färska exotiska frukter och andra livsmedel. Landets rykte har blivit befläckat av dess våldsamma historia, men det var länge sedan detta vackra hörn var för farligt att besöka. Idag väntar lokalbefolkningen med öppna armar, ivriga att visa världen det bästa landet har att erbjuda.
Befolkning: L  2,393,000
Område: Valle del Cauca, Cali
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 04 juni. 2024 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Colombia:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Colombia på den officiella webbplatsen - .
Levnadskostnad:
* 100 = priser i Stockholm
 • Prisindex exklusive hyra: 42* (58 % billigare än Stockholm)
 • Prisindex inklusive hyra: 32* (68 % billigare än Stockholm)
 • Endast prisindex för mat:41* (59 % billigare än Stockholm)
 • Big Mac-pris (Colombia genomsnitt): 14,407.20 COP
  (38 % billigare än i Sverige)
Cali reseinformation
 • Nyckelinformation

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Cali

Bogotá (Stadens miniatyrbild)Bogotá
4 skolor
Cartagena (Stadens miniatyrbild)Cartagena
6 skolor
Ibagué (Stadens miniatyrbild)Ibagué
1 skola
Medellín (Stadens miniatyrbild)Medellín
2 skolor
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Spanska språkskolor i andra städer i Colombia, till exempel Bogotá, Cartagena, Ibagué, Medellín, eller se vår lista över alla skolor i Colombia. Här kan du även utforska andra alternativ för Spanskastudier utanför Colombia.

Frågor om Spanskaskolor i Cali?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Lyssna inte bara på oss.
Kul statistik
 • 10.631.716 SEK i sparade kursavgifter.
 • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
 • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
 • >20.000 Facebook fans.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetSätt upp en länk till oss och tjäna pengarLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.