X
NyNy

Spanska Språkskolor i Cotacachi - Språkresor - Rankning 2022

Cotacachi
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Cotacachi (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hur vi skapar poäng om vad vi tycker om eller inte tycker om en skola.

Karta där du kan se var de Spanska skolorna i Cotacachi ligger.

Laddar kartans innehåll
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Spanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Intressant information om Cotacachi

Varför studera i Cotacachi ? Cotacachi är en hantverksstad som är känd för sina ...
lädervaror och sitt hantverk. Huvudgatan är kantad av butiker som säljer läderjackor, väskor, plånböcker, handskar och skor. Stadens mest populära mat är utan tvekan carne colorada (fläskfilé tillagad i röd achiotsås) och queso de hoja (mjuk ost inlindad i ett växtblad). Många nordamerikanska pensionärer har köpt mark och byggt små lägenhetssamhällen för att njuta av den lättsamma och lugna omgivningen. Du hittar de relativt välmående och arkitektoniskt rena Laguna de Cuicocha och Volcán Cotacachi i närheten och om de begränsade boendena är nog den enda anledningen till att detta inte blivit ett riktigt turistområde.
Visa mer

Fakta om Cotacachi

Namn på stad på Spanska: Cotacachi
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Ecuador. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Cotacachi reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 1 andra typer av Spanskakurser i Cotacachi .
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Spanska språkskolor i andra städer i Ecuador, till exempel Ahuano, Amazonas, Cuenca, Galapagosöarna ...
, Macas, Montanita, Otavalo, Quito, eller se vår lista över alla skolor i Ecuador. Här kan du även utforska andra alternativ för Spanskastudier utanför Ecuador.
Visa mer

Frågor om Spanskaskolor i Cotacachi ?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Spanska språkstudier utomlands på de bästa Spanska skolor i Ecuador. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Spanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet