X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Crieff
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Crieff (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Crieff? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Crieff så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 3 andra typer av Engelskakurser i Crieff.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i Skottland, till exempel Aberdeen, Edinburgh, Glasgow, Newbattle, Stirling, eller se vår lista över alla skolor i Skottland. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför Skottland.
Varför studera i Crieff? Crieff är en pittoresk liten skotsk by, känd för sin whisky. Det ligger en timme med kollektivtrafik från Perth och bara två timmar på tåget från landets huvudstad, Edinburgh. Drummond slott rekommenderas av alla som besöker det på grund av deras vackra trädgårdar, som är ett perfekt ställe att tillbringa en eftermiddag. För de som vill lära sig mer om whiskyns historia i regionen, finns Glenturret Distillery som öppnades 1775. Det är en halvtimmes promenad från byn och här förklaras allt om drycken för de som vill veta. Byn har också en golfbana för de som är intresserade av att förbättra sitt spel.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Crieff

Ruth Pringle

Crieff är porten till de vackra skotska högländerna och omges av hisnande landskap. Det är känt för lokala råvaror av hög kvalitet och utomhussporter.

Fakta om Crieff

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Skottland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Skottland genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Crieff reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Crieff ligger.

  Laddar kartans innehåll
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Skottland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll