X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Freiburg
00:0000:00
 

De 3 bästa språkskolorna i i Freiburg (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Tyska i Freiburg? Vi har undersökt de bästa Tyska språkskolorna i Freiburg så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Tyska kurser och läger för tonåringar och barn i Freiburg, eller 14 andra Tyska kurstyper i Freiburg.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Tyska språkskolor i andra städer i Tyskland, till exempel Augsburg, Berlin, Bonn , Dresden, Frankfurt, Hamburg, Heidelberg, Hohensolms, Horb am Neckar, Köln, Landshut, Lindau, Lübbecke, Mainz, München, Nürnberg, Radolfzell, Regensburg, Rheinfelden (Baden), Stuttgart, eller se vår lista över alla skolor i Tyskland. Här kan du även utforska andra alternativ för Tyskastudier utanför Tyskland.
Varför studera i Freiburg? Freiburg, som ligger precis vid foten av Schwarzwalds täta trädbevuxna sluttningar och vingårdar, är en avslappnad och glad universitetsstad som har det soligaste och varmaste vädret i hela Tyskland. Staden är känd för sina medeltida gotiska byggnader och renässansuniversitetet, men också för sin höga levnadsstandard och avancerade miljötänk. I denna vackra pittoreska stad mötes du av gamla hus, kullerstensgator och kafékantade torg samt många spa-anläggningar. Överallt ser du ochså de berömda gökur som har producerats i regionen sedan 1700-talet. När du har njutit av den här lilla staden, gå och upptäck den oöverträffade skönheten i den närliggande vintergröna Schwarzwald-skogen. Lika djupt, mörkt och läckert som den berömda tårtan; Schwarzwald får sitt namn från sitt vintergröna tak. Med djupa dalar, tjocka skogsmarker, läckra ängar och timmerlantgårdar ser det ut som en scen direkt ur en barndomssaga. Om du vandrar på de många skogsstigarna kommer du att finna vackra vattenfall och storslagna idylliska sjöar, timmerlantgårdar och vackrare natur än du någonsin kunnat föreställa dig.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Tyskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Freiburg

Befolkning: 216,000

Område: Baden-Württemberg, Freiburg Region

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Tyskland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:

* 100 = priser i Stockholm

 • Studentprisindex exklusive hyra:87* (13 % billigare än Stockholm)
 • Studentprisindex inklusive hyra:150* (50 % dyrare än Stockholm)
 • Endast prisindex för mat:74* (26 % billigare än Stockholm)
 • Big Mac-pris (Tyskland genomsnitt):3.90 € (15 % billigare än i Sverige)
Freiburg reseinformation
 • Nyckelinformation
Mer »

  FAQ om skolor i Freiburg

 • Studentprisindexet i Freiburg är 66.88. För mer information, se levnadskostnader i staden.
 • I Freiburg finns följande Tyska företagskurser att välja bland: FöretagsTyska privatlektioner.
 • I Freiburg kan du finna förberedelsekurser för följande prov: Cambridge First, TestDaF, Andra examinationer, TELC.
 • I Freiburg det finns kurspaket där du kan ta kurser i kombination med följande aktiviteter: Tyska & ridning, Tyska & tennis, Tyska & oenologi.
 • 2604€ för 2 veckor är det lägsta priset för en Tyskakurs i Freiburg. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Freiburg är 0€ per vecka.

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Freiburg

Berlin (Stadens miniatyrbild)Berlin
12 skolor
Heidelberg (Stadens miniatyrbild)Heidelberg
4 skolor
Lindau (Stadens miniatyrbild)Lindau
1 skola
München (Stadens miniatyrbild)München
7 skolor
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Tyska språkstudier utomlands på de bästa Tyska skolor i Tyskland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Tyska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
 • Mindre klasser
 • Kampanjer
 • Tillgänglighet på bästa boende
 • De bästa lärarna
 • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll