X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Galapagosöarna
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Galapagosöarna (Språkresor ranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Spanska i Galapagosöarna? Vi har undersökt de bästa Spanska språkskolorna i Galapagosöarna så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 2 andra typer av Spanskakurser i Galapagosöarna.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Spanska språkskolor i andra städer i Ecuador, till exempel Ahuano, Amazonas, Cotacachi , Cuenca, Macas, Montanita, Otavalo, Quito, eller se vår lista över alla skolor i Ecuador. Här kan du även utforska andra alternativ för Spanskastudier utanför Ecuador.
Varför studera i Galapagosöarna? Dessa 19 öar ligger i Stilla havet cirka 1 000 km väster om Ecuador. De och det omgivande marinreservatet har utnämnts till ett unikt "levande museum och lysande evolutionsutställning". Vid de vulkaniska Galápagos möts tre havströmmar och här frodas många unika marina arter. Det pågår seismisk och vulkanisk aktivitet och dessa processer, i kombination med öns yttersta isolering, har lett till utvecklingen av det mest unika djurliv som du någonsin har sett. Här hittar du landleguaner, jättesköldpaddor och många, många typer av finkar. Det var denna inuka och fantastiska natur som inspirerade Charles Darwins teori om evolution genom naturligt urval, efter hans besök i 1835. Galápagos hamnade på UNESCO:s världsarvslista 1978 och idag besöks platsen av tusentals människor varje år.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Spanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Galapagosöarna

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Ecuador. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Galapagosöarna reseinformation
 • Nyckelinformation
Mer »

Karta där du kan se var de Spanska skolorna i Galapagosöarna ligger.

Laddar kartans innehåll

  FAQ om skolor i Galapagosöarna

 • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig.
 • I Galapagosöarna är elen 120 volt och 60 Hz. Anslutningstyp A, B.
 • I Galapagosöarna det finns kurspaket där du kan ta kurser i kombination med följande aktiviteter: Spanska & äventyrssporter.
 • 3550US$ för 2 veckor är det lägsta priset för en Spanskakurs i Galapagosöarna. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Galapagosöarna är 0US$ per vecka.
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Spanska språkstudier utomlands på de bästa Spanska skolor i Ecuador. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Spanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
 • Mindre klasser
 • Kampanjer
 • Tillgänglighet på bästa boende
 • De bästa lärarna
 • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll