X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Galashiels
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Galashiels (Språkresor ranking baserat på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Galashiels? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Galashiels så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Galashiels, eller 13 andra Engelska kurstyper i Galashiels.
Varför studera i Galashiels? Denna lilla stad vid den skotska gränsen, omgiven av frodiga gröna kullar, är mer känd som Gala. Det är en livlig kvarnstad som tidigare spelat en viktig roll i textil- och tillverkningsindustrin och fortfarande producerar några av de finaste kashmir-produkterna i världen. En handfull anmärkningsvärda historiska byggnader finns i närheten, inklusive Old Gala House, som är en bra bas för att utforska landsbygden Borders och Cheviot Hills.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Galashiels

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till England. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Galashiels reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll