X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Gyoda
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Gyoda (Språkresor ranking baserat på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Japanska i Gyoda? Vi har undersökt de bästa Japanska språkskolorna i Gyoda så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 1 andra typer av Japanskakurser i Gyoda.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Japanska språkskolor i andra städer i Japan, till exempel Fukuoka, Kobe, Kyoto, Nagano, Ogori, Sapporo, Tokyo, Utsunomiya, Yokohama, eller se vår lista över alla skolor i Japan. Här kan du även utforska andra alternativ för Japanskastudier utanför Japan.
Varför studera i Gyoda? Staden Gyoda i norra Saitama tar dig långt tillbaka till svunna tider. Här finner du underbara parker, ett spektakulärt slott och vackra gamla gravplatser. Gyoda är den största producenten av tabi i hela Japan. Tabi är traditionella japanska skor och de gamla tabifabrikerna och lagren finns här.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Japanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Gyoda

Hashimoto Koichi

Gyoda är en liten stad i norra delen av Saitama prefekturen, som ingår i Greater Tokyo Area. Även om det är en liten stad, har den en utvecklad kollektivtrafik, som gör att du kan förflytta dig i staden eller till Tokyo och dess omgivningar utan problem. Den lilla storleken gör att Gyoda kan behålla en traditionell japansk livsstil, så om du vill se Japan som det är så är vår stad perfekt för dig. Gyoda har blivit en plats för flera filmer och TV-program på grund av dess historia: det finns ett slott, som var ett av få slott i detta område, och många workshops för traditionella konster som yukata, kimono och särskilt tabi - specialstrumpor för japanska traditionella skor. I november hålls den största fyrverkerifestivalen i Japan i närheten av staden Gyoda. Dess fyrverkeri har hamnat bland Guinness World Records.

Fakta om Gyoda

Namn på stad på Japanska: 行田市

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 90 dagar. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Japan genomsnitt):0.00 (33 % billigare än i Sverige)
  Gyoda reseinformation
  • Nyckelinformation
  • 1 händelser du inte får missa
  Mer »

  Karta där du kan se var de Japanska skolorna i Gyoda ligger.

  Laddar kartans innehåll
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Japanska språkstudier utomlands på de bästa Japanska skolor i Japan. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Japanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll