X
NyNy
Heathland
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Heathland (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Heathland, eller 2 andra Engelska kurstyper i Heathland.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i Irland, till exempel Athlone, Bray, Cork, Dublin, Galway ...
, Gormanston, Kerry, Kilkenny, Limerick, Sligo, Waterford, Westport, Wexford, eller se vår lista över alla skolor i Irland. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför Irland.
Visa mer
Varför studera i Heathland? Heathland är inbäddat djupt i den irländska ...
landsbygden. Det är omgivet av de traditionella böljande kullarna och den gröna bakgrunden som Irland är känt för, med en enastående utsikt. Det är drygt en timme med bil från landets huvudstad och det finns byar i närheten där du kan handla allt du behöver.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Heathland

Fakta om Heathland

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Irland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Irland genomsnitt):0.00 (15 % billigare än i Sverige)
  Heathland reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Heathland ligger.

  Laddar kartans innehåll

  Har du fortfarande frågor om Engelskaskolor i Heathland?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Irland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet