X
NyNy

Engelska Språkskolor i Hereford - Språkresor - Rankning 2022


Hereford
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Hereford (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Hereford, eller 19 andra Engelska kurstyper i Hereford.
Varför studera i Hereford? Hereford är en katedralstad, civilförsamling och ...
länstad Herefordshire i England. Det ligger vid floden Wye 16 mil öster om gränsen till Wales. Om du gillar att vandra kommer du att älska Herefordshires hisnande landskap, och om du gillar god mat kommer du att uppskatta av kvaliteten på de färskvaror som serveras här. Adrenalinsökande resenärer lockas av klipporna och forsarna, och om inget av ovanstående är tillräckligt för att övertala dig om att detta är ditt nästa resmål så finns här även festivaler, fester, konst, historia, poesi, litteratur och otaliga evenemang för att locka alla typer av människor.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Hereford

Fakta om Hereford

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 180 dagar. Dokumentation om besökets syfte måste visas vid gränsen för att komma in i landet. För kurser: Anmälningsbrev från skolan, boende och betalningsbevis till de berörda institutionerna. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Hereford reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Har du fortfarande frågor om Engelskaskolor i Hereford?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet