X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Hereford
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Hereford (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Hereford? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Hereford så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Hereford, eller 12 andra Engelska kurstyper i Hereford.
Varför studera i Hereford? Hereford är en katedralstad, civilförsamling och länstad Herefordshire i England. Det ligger vid floden Wye 16 mil öster om gränsen till Wales. Om du gillar att vandra kommer du att älska Herefordshires hisnande landskap, och om du gillar god mat kommer du att uppskatta av kvaliteten på de färskvaror som serveras här. Adrenalinsökande resenärer lockas av klipporna och forsarna, och om inget av ovanstående är tillräckligt för att övertala dig om att detta är ditt nästa resmål så finns här även festivaler, fester, konst, historia, poesi, litteratur och otaliga evenemang för att locka alla typer av människor.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Hereford

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till England. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (England genomsnitt):0.00 (24 % billigare än i Sverige)
  Hereford reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i England. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll