X
NyNy
Horb am Neckar
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Horb am Neckar (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 3 andra typer av Tyskakurser i Horb am Neckar.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Tyska språkskolor i andra städer i Tyskland, till exempel Augsburg, Berlin, Bonn , Braunschweig, Dresden ...
, Frankfurt, Freiburg, Greifswald, Hamburg, Hannover, Heidelberg, Hohensolms, Köln, Landshut, Lindau, Lübbecke, Mainz, Mannheim, München, Nürnberg, Radolfzell, Regensburg, Rheinfelden (Baden), Schwerin, Stuttgart, Wiesbaden, eller se vår lista över alla skolor i Tyskland. Här kan du även utforska andra alternativ för Tyskastudier utanför Tyskland.
Visa mer
Varför studera i Horb am Neckar? Horb am Neckar är en stad i sydvästra Tyskland ...
som ofta kallas för porten till Schwarzwald. Det ligger precis vid kanten av det legendariska förtrollande skogen, där floderna Neckar och Grabenbach delar landskapets många kullar och dalar. Området är lugnt och fridfullt och lockar till långa och lugna promenader. Kullerstensgator och medeltida byggnader med höga tak och gamla stenarbeten från svunna tider ger staden en riktig medeltidskänsla. All tradition och kultur på denna magiska plats är förtjusande men det roligaste tidsfördrivet är att delta på de årliga rockkonserterna och titta på solen som går ner bakom träden över berget med en öl i handen.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Tyskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Horb am Neckar

Du kommer att lära dig i en mysig liten stad, för liten för att du ska kunna gå vilse och med en lugn, akademisk atmosfär i en vänlig omgivning.

Intressant information om Horb am Neckar

Fakta om Horb am Neckar

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Tyskland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Tyskland genomsnitt):0.00 (15 % billigare än i Sverige)
  Horb am Neckar reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Karta där du kan se var de Tyska skolorna i Horb am Neckar ligger.

  Laddar kartans innehåll

  Har du fortfarande frågor om Tyskaskolor i Horb am Neckar?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Tyska språkstudier utomlands på de bästa Tyska skolor i Tyskland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Tyska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet