X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Horb am Neckar
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Horb am Neckar (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Tyska i Horb am Neckar? Vi har undersökt de bästa Tyska språkskolorna i Horb am Neckar så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 3 andra typer av Tyskakurser i Horb am Neckar.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Tyska språkskolor i andra städer i Tyskland, till exempel Augsburg, Berlin, Bonn , Dresden, Frankfurt, Freiburg, Hamburg, Heidelberg, Hohensolms, Köln, Landshut, Lindau, Lübbecke, Mainz, München, Nürnberg, Radolfzell, Regensburg, Rheinfelden (Baden), Stuttgart, eller se vår lista över alla skolor i Tyskland. Här kan du även utforska andra alternativ för Tyskastudier utanför Tyskland.
Varför studera i Horb am Neckar? Horb am Neckar är en stad i sydvästra Tyskland som ofta kallas för porten till Schwarzwald. Det ligger precis vid kanten av det legendariska förtrollande skogen, där floderna Neckar och Grabenbach delar landskapets många kullar och dalar. Området är lugnt och fridfullt och lockar till långa och lugna promenader. Kullerstensgator och medeltida byggnader med höga tak och gamla stenarbeten från svunna tider ger staden en riktig medeltidskänsla. All tradition och kultur på denna magiska plats är förtjusande men det roligaste tidsfördrivet är att delta på de årliga rockkonserterna och titta på solen som går ner bakom träden över berget med en öl i handen.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Tyskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Horb am Neckar

Du kommer att lära dig i en mysig liten stad, för liten för att du ska kunna gå vilse och med en lugn, akademisk atmosfär i en vänlig omgivning.

Fakta om Horb am Neckar

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Tyskland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Tyskland genomsnitt):0.00 (15 % billigare än i Sverige)
  Horb am Neckar reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Tyska skolorna i Horb am Neckar ligger.

  Laddar kartans innehåll
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Tyska språkstudier utomlands på de bästa Tyska skolor i Tyskland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Tyska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll