X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Kilkenny
00:0000:00
 

De 2 bästa språkskolorna i i Kilkenny (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Kilkenny? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Kilkenny så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Kilkenny, eller 3 andra Engelska kurstyper i Kilkenny.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i Irland, till exempel Athlone, Bray, Cork, Dublin, Galway, Gormanston, Heathland, Kerry, Limerick, Sligo, Waterford, Westport, Wexford, eller se vår lista över alla skolor i Irland. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför Irland.
Varför studera i Kilkenny? Kilkenny är en medeltidsstad i sydöstra Irland. Staden har djupa religiösa rötter och många välbevarade kloster och kyrkor, såsom många besökare föreställer sig Irland. Det är den magiska kombinationen av kultur och underhållning som lockar så många besökare till denna fängslande stad. Kilkenny var Irlands huvudstad före Dublin, och denna stad är känd för många saker: dess majestätiska slott, en livlig hantverksindustri, vackra kullerstensgator och hemliga passager, tusen års historia och färgstarka festivaler. Det är ett centrum för konst och hantverk och här finner du många fina restauranger, kaféer, pubar och butiker som serverar några av de färskaste råvarorna som landet har att erbjuda.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Kilkenny

Isha McDonald

Kilkenny ligger i hjärtat av Irland, och bara 90 minuter från Dublin. Det är en av de mest besökta städerna i Irland och lockar turister året runt.

Fakta om Kilkenny

Befolkning: 22,000

Område: Leinster, Kilkenny

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Irland. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Irland genomsnitt):3.93 € (15 % billigare än i Sverige)
  Kilkenny reseinformation
  • Nyckelinformation
  • 1 händelser du inte får missa
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Kilkenny ligger.

  Laddar kartans innehåll

   FAQ om skolor i Kilkenny

  • 780€ för 2 veckor är det lägsta priset för en Engelskakurs i Kilkenny. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Kilkenny är 0€ per vecka.

  Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Kilkenny

  Cork (Stadens miniatyrbild)Cork
  11 skolor
  Dublin (Stadens miniatyrbild)Dublin
  60 skolor
  Limerick (Stadens miniatyrbild)Limerick
  6 skolor
  Waterford (Stadens miniatyrbild)Waterford
  2 skolor
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Irland. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll