Gratis rådgivning
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X
Kyoto
00:0000:00
 

De bästa Japanskaskolorna i Kyoto efter kategori

TOPPrankad av
Studerande 18-30 år
Genki Japanese and Culture School
Studerande 18-30 år
5.0

Betyg: 5

(3)
TOPPrankad av
Studerande 30-49 år
Kyoto JaLS
Studerande 30-49 år
5.0

Betyg: 5

(5)
TOPPrankad av
Studerande 50+ år
ISI Language School
Studerande 50+ år
5.0

Betyg: 5

(2)
TOPPrankad av
Studerande i alla åldrar
Kyoto JaLS
Studerande i alla åldrar
4.8

Betyg: 4.8

(15)
TOPPrankad av
Kvaliteten på undervisningen
Kyoto JaLS
Kvaliteten på undervisningen
4.7

Betyg: 4.7

(13)
TOPPrankad av
Fritidsprogram
Kyoto JaLS
Fritidsprogram
4.6

Betyg: 4.6

(14)
TOPPrankad av
Värde för pengarna
Kyoto JaLS
Värde för pengarna
4.7

Betyg: 4.7

(14)
TOPPrankad av
Skolans läge
Kyoto JaLS
Skolans läge
5.0

Betyg: 5

(14)

Kyoto rangordning av språkskolor Språkresor baserat på studenternas utvärderingar - 3 skolor

Filter
Karta
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Japanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Karta där du kan se var de Japanska skolorna i Kyoto ligger.

Laddar kartans innehåll

Kyoto betyg och åsikter

Hur våra studenter betygsatte sin erfarenhet av Kyoto

4.8

Betyg: 4.8/5.0

Allmänt tilltalandebetyg för Kyoto
30 autentiska betyg från studenter som bokade en kurs hos oss i Kyoto
Nattliv
3.9

Betyg: 3.9/5.0

Lokalbefolkningens vänlighet
4.6

Betyg: 4.6/5.0

Intressanta saker att göra
4.9

Betyg: 4.9/5.0

Geografisk plats
4.6

Betyg: 4.6/5.0

Kollektivtrafik
4.6

Betyg: 4.6/5.0

Klimat
4.1

Betyg: 4.1/5.0

Renlighet
4.9

Betyg: 4.9/5.0

Prisvärdhet
4.2

Betyg: 4.2/5.0

Shopping
4.6

Betyg: 4.6/5.0

Säkerhet
5.0

Betyg: 5.0/5.0

Vad våra studenter sagt om Kyoto

3.0

Betyg: 3/5

Kyoto är den perfekta staden för att få en uppfattning om Japan. Förutom sightseeing i Kyoto kan du göra otaliga utflykter till det omgivande området därifrån, eftersom Kyoto har goda förbindelser: Omihachiman, Kobe, Osaka, Nara, Nagahama, Biwasjön, Uji, Himeji Castle till Amanohashidate i väster eller Wakayama i östra Japan, kan alla nås för dags- och helgresor. Mitt personliga tips: köp eller hyr en cykel så klarar du de flesta av avstånden. Även om bussförbindelserna är otroligt bra (och det finns även tunnelbana), lär man känna en stad på ett annat sätt genom att cykla. Och att cykla längs Kamogawa, omgiven av bergen tidigt på morgonen eller vid solnedgången... Ovärderligt.

Sandra
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Kyoto är en fantastisk stad. Det är verkligen Japans kulturella centrum och läget gör att du enkelt kan ta dig till andra intressanta städer och njuta av stadslivet och vackra vandringar.

Mireille
Nederländerna
5.0

Betyg: 5/5

Jag har en befintlig koppling till Kyoto eftersom min fru och familj bor här. Jag har varit i Kyoto många gånger under de senaste åren och älskar den här staden.

Kevin
5.0

Betyg: 5/5

Om du vill lära känna det traditionella Japan mer så är Kyoto perfekt. Du kan också nå andra platser som Osaka och Biwa Lake snabbt.

Julia
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Mycket traditionellt, lugnt och varierat. Lokalbefolkningen är ganska reserverad och tystlåten.

Dana
Schweiz
4.0

Betyg: 4/5

Det är en lugn stad med massor av kulturella aktiviteter och sevärdheter.

Donice
Japan
5.0

Betyg: 5/5

Det är en plats där resor och språkträning kan gå hand i hand.

Yoojin
Sydkorea
5.0

Betyg: 5/5

Jag älskar den här staden... Jag skulle ha älskat att bo där.

Sabaheta
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

En av de vackraste och mest intressanta städerna i Japan

Lilian Cristina
Tyskland
5.0

Betyg: 5/5

Kyoto, den vackraste staden jag någonsin har besökt

Shi Ngai
Hong Kong

Rektorns kommentar om Kyoto

Kyoto är en berömd historisk stad, som valdes till en av världens tre bästa städer att besöka! Bra ställe för dig som gillar japansk traditionell kultur.

De senaste studentrecensionerna av våra språkskolor i Kyoto

Kyoto JaLS

Det var trevligt att kunna prata engelska och japanska tillsammans med olika utlänningar.

19 september 2023
Kurs: Standard Course - 4 veckor
Studentens ålder: 54 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
Kyoto JaLS

Skolan var jättebra, små klasser och utflykterna var också mycket intressanta.

13 juli 2023
Kurs: Standard Course - 5 veckor
Studentens ålder: 37 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
Kyoto JaLS

Den är mycket vänlig. Byggnaden är modern. Lärarna är oftast ganska bra.

12 juni 2023
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 66 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
Kyoto JaLS

Very sympathetic, very good teachers with high motivational potential
Mycket trevlig

29 maj 2023
Kurs: Standard Course - 8 veckor
Studentens ålder: 67 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
ChristaKyoto JaLS
Kyoto JaLS

Lärarna var så trevliga och motiverande. Storleken på klassen är helt lysande!

23 maj 2023
Kurs: Standard Course - 7 veckor
Studentens ålder: 32 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
Genki Japanese and Culture School

Mycket hårt arbetande lärare och en otroligt trevlig rektor. // Ytterligare arbetsblad finns tillgängliga på begäran. // Det läggs stor vikt vid att öva på att tala, så att man efter ett tag förlorar sin blyghet och vågar ställa frågor i affärer eller på restauranger. // Alla lärare kunde tala åtminstone grundläggande engelska, så att de i (vad jag anser) rätt situationer insisterade på japanska, men lärarpersonalen använde också ibland kort engelska. // Receptionen är fantastisk och alltid tillgänglig, och de talar riktigt bra engelska. Det är viktigt, eftersom receptionen också hjälper dig med icke-skolrelaterade problem som SIM-kort, biljetter, översättningar av information, e-post, webbplatser (om du till exempel vill köpa konsertbiljetter) eller (påstådda) problem med ditt boende. // Du hade tillåtelse att stanna längre inom skolans område för att studera där. // Jag deltog i två gratis ersättningsaktiviteter under bankhelgen. Den ena var slöseri med tid och den andra var riktigt bra. Jag var positiv till (de betalda!) helgaktiviteterna, men jag är glad att jag inte bokade dem. Några av dessa aktiviteter kunde nämligen också göras på vardagar, så jag "slösade" inte bort helgerna på att göra dem. Och jag föredrog att ha mitt eget schema istället för att behöva följa någon annans, särskilt eftersom jag då var tvungen att "kämpa" mig igenom det själv och var tvungen att prata med mig själv. Men speciellt om man bara är där i 2-4 veckor kan det vara skönt att få saker organiserade och inte behöva oroa sig för det. // Skolans läge är oslagbart. // Klassstorleken är begränsad till 8 personer. För det mesta var klasstorleken enligt plan mellan 6-8 personer (minus sjukfrånvaro). // Sättet att undervisa varierar mycket, på gott och ont. Jag noterade dock positivt att lärarna ofta ansträngde sig för att anpassa arbetsmaterialet till eleverna, t.ex. genom att ange ett datum för den kommande helgen eller inkludera namnen på klassmedlemmarna. // Lärarkåren har en relativt o-japansk undervisningsstil. Jämfört med tysk undervisning kan det fortfarande verka gammalmodigt, men alla som vet hur undervisningen går till i en typisk japansk skola kommer att hålla med mig. Så lärarkåren har helt klart anpassat sig till sin västerländska publik, vilket är mycket positivt. // Extremt flexibel start, dvs. vilken måndag som helst i vilken vecka som helst och vilken längd som helst (till skillnad från andra skolor som till exempel bara startar varje kvartal och/eller bara erbjuder >12 veckors kurser). // Det finns möjlighet att byta mellan Tokyo, Kyoto och Fukuoka relativt enkelt. Detta ger dig mycket fler upplevelser. (Det är dock inte värt det om du inte kan stanna på en plats i minst 2, helst 3 veckor => minsta vistelse på 4, helst 6 veckor. Anledning till detta: Acklimatiseringsperioden till en ny plats är svårare än många tror).
Min personliga slutsats: Många av de positiva och negativa punkter som jag nämnde är helt enkelt två sidor av samma mynt. Man måste vara tydlig med vad man vill. Jag valde den här skolan på grund av dess flexibla start- och sluttider och på grund av dess läge. Dessa punkter var så ovedersägliga för mig att jag retrospektivt skulle välja allt exakt likadant igen idag. Men jag skulle inte välja denna skola igen under andra omständigheter. De negativa erfarenheterna av den förväntade utjämningen av inlärningsnivåerna var för dåliga för mig. De ständiga ommöbleringarna av klasserna och det faktum att jag först på fredagen i förväg kände till schemat för de kommande veckorna var också acceptabelt denna gång, men nästa gång skulle jag föredra att ha lektioner på samma tider hela tiden (även om det bara skulle vara på eftermiddagen) för att kunna införa en permanent rutin i min dag, och dessutom alltid vara i klass med samma personer och ha planeringssäkerhet för de kommande veckorna. Så om du bara vill ta lektioner i några veckor kan jag definitivt rekommendera Genki-skolan. Det finns knappast några andra skolor som erbjuder så flexibla veckostarter. För dem som vill stanna i tre månader eller längre skulle jag rekommendera att leta efter en annan skola. För mig överväger de negativa aspekterna av det flexibla konceptet de positiva.

23 maj 2023
Kurs: Standard Japanese - 10 veckor
Studentens ålder: 33 år

4.3

Betyg: 4.3

| 7 utvärderingar
Kyoto JaLS

Jag gillar skolan väldigt mycket. Jag skulle vilja åka tillbaka till Kyoto eller någon annan JaLS-ort för en vecka eller två nästa år!
Mycket bra koncept

15 maj 2023
Kurs: Standard Course - 1 vecka
Studentens ålder: 52 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
Lilian CristinaKyoto JaLS
Kyoto JaLS

Jag blev mycket imponerad av alla på skolan. De håller verkligen hög klass. Personalen kontrollerar ständigt hur du mår och personal som besöker från andra JaLS-skolor gick också runt bara för att presentera sig och för att se hur du har det. Jag har bara den högsta respekt för all personal och alla sensei. Jag planerar att återvända till Kyoto JaLS senare i år.
De är bäst. Jag saknar redan skolan.

2 maj 2023
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 67 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
Genki Japanese and Culture School

Trevliga och vänliga lärare. Är alltid öppna för att hjälpa dig.

20 mars 2023
Kurs: Standard Japanese - 24 veckor
Studentens ålder: 24 år

4.3

Betyg: 4.3

| 7 utvärderingar
ISI Language School

Lärarna är alla mycket empatiska och mycket uppmärksamma på den enskilda eleven, trots att det är en stor klass.
Lärarna är underbara, kompetenta och intresserade av den enskilda eleven.

6 januari 2023
Kurs: Japanese Language Course Short-Term - 5 veckor
Studentens ålder: 28 år

4.7

Betyg: 4.7

| 7 utvärderingar
ISI Language School

Personalen, lärarna (4 av 5 var riktigt bra) och maten.

29 februari 2020
Kurs: Japanese Language Course Short-Term - 6 veckor
Studentens ålder: 37 år

4.7

Betyg: 4.7

| 7 utvärderingar
Kyoto JaLS

Liten lägenhet, små klassrummen utan fönster.

21 oktober 2019
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 54 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
HEDELINEKyoto JaLS
Kyoto JaLS

Trevlig lounge där studenterna och personalen kan umgås.

2 augusti 2019
Kurs: Standard Course - 8 veckor
Studentens ålder: 46 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
Shi NgaiKyoto JaLS
ISI Language School

Jag gillade stämningen. De flesta av studenterna älskar Japan och tar dessa lektioner eftersom de verkligen vill lära sig japanska. Lärarna jag hade var entusiastiska, vilket alltid är uppmuntrande.

28 juli 2019
Kurs: Practical Japanese Course Short-Term - 4 veckor
Studentens ålder: 26 år

4.7

Betyg: 4.7

| 7 utvärderingar
Kyoto JaLS

Jag gillade verkligen skolans studiemiljö. Lärarna byttes ofta ut så jag fick se många olika undervisningsmetoder vilket jag tyckte var jättebra. De erbjuder många olika kurser så du har mycket valmöjligheter inom din nivå. Loungen var ett utmärkt ställe att lära känna folk.

17 februari 2019
Kurs: Standard Course - 2 veckor
Studentens ålder: 47 år

4.8

Betyg: 4.8

| 15 utvärderingar
ISI Language School

Jag älskade lärarnas mångfald och metoder. Dessutom var lokalerna rena och trevliga. Det billiga kafét var också mycket uppskattat.

14 augusti 2018
Kurs: Practical Japanese Course Short-Term - 4 veckor
Studentens ålder: 21 år

4.7

Betyg: 4.7

| 7 utvärderingar
ISI Language School

Trevliga och vänliga lärare som brydde sig om sina elever.
Bra läge, bra boende. Kyoto har mycket att erbjuda, och skolan visade oss många saker.

13 augusti 2018
Kurs: Practical Japanese Course Short-Term - 4 veckor
Studentens ålder: 52 år

4.7

Betyg: 4.7

| 7 utvärderingar

Information om Kyoto

Varför studera i Kyoto? Kyoto är en stad på ön Honshu som en gång i tiden var Japans huvudstad. När du tänker på Japan föreställer du dig förmodligen de normala scenerna i Kyoto med dess sublima zenträdgårdar, mystiska buddhistiska tempel, färgglada helgedomar och graciösa geishor. Denna stad är känd för sina klassiska buddhistiska tempel, trädgårdar, palats och traditionella trähus och är ett måste för dem som vill uppleva den typiska japanska livsstilen.
Befolkning:   1,464,000
Område: Kyōto, Kyōto-shi
Namn på stad på Japanska: 京都市
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för att studera en kort tid på upp till 90 dagar. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 01 dec. 2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Japan:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Japan på den officiella webbplatsen - Ministry of Foreign Affairs of Japan.
Högsäsong: juli
Lågsäsong: juni
Genomsnittligt kurspris per vecka (Högsäsong): 328 C$
Genomsnittligt kurspris per vecka (Lågsäsong): 25,928 ¥
Levnadskostnad:
* 100 = priser i Stockholm
 • Prisindex exklusive hyra: 112* (12 % dyrare än Stockholm)
 • Prisindex inklusive hyra: 182* (82 % dyrare än Stockholm)
 • Endast prisindex för mat:123* (23 % dyrare än Stockholm)
 • Big Mac-pris (Japan genomsnitt): 422.61 ¥
  (49 % billigare än i Sverige)
Kyoto reseinformation
 • Nyckelinformation
 • 1 händelser du inte får missa
Mer

Frågor och svar om Kyoto

 • På vintern finns det flera skridskobanor, men de är mer avsedda för amatörer. Det finns en professionell isbana strax utanför staden, men det tar ungefär 1 1/2 timme att ta sig dit från centrum.
  Lisa Saskia Schiwy, LanguageCourse.Net - 22 mars. 2023

Vanliga frågor om -kurser i Kyoto

 • Kyoto JaLS har fått det bästa totala omdömet i Kyoto.
 • Genki Japanese and Culture School, som ligger på Hayashi Building 2F, Shimizuchō (Kawaramachidōri) 454-1, Shimogyō-ku, har framröstats som den skola som har det bästa läget i Kyoto.
 • 27978¥ för 1 veckor är det lägsta priset för en Japanskakurs i Kyoto. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Kyoto är 37,020¥ per vecka.
 • Kyoto JaLS har fått bäst omdömen från tidigare studenter när det gäller aktivitetsprogram.
 • Kyoto JaLS fick högst betyg på undervisningen.

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Kyoto

Kobe (Stadens miniatyrbild)Kobe
5 skolor
Nagoya (Stadens miniatyrbild)Nagoya
1 skola
Sapporo (Stadens miniatyrbild)Sapporo
2 skolor
Tokyo (Stadens miniatyrbild)Tokyo
18 skolor
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Japanska kurser och läger för tonåringar och barn i Kyoto, eller 11 andra Japanska kurstyper i Kyoto.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Japanska språkskolor i andra städer i Japan, till exempel Fukuoka, Gyoda, Kobe, Nagano ...
, Nagoya, Nishinomiya, Ogori, Sapporo, Shinjuku, Tokyo, Utsunomiya, Yokohama, eller se vår lista över alla skolor i Japan. Här kan du även utforska andra alternativ för Japanskastudier utanför Japan.
Visa mer

Frågor om Japanskaskolor i Kyoto?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Lyssna inte bara på oss.
Kul statistik
 • 11.008.538 SEK i sparade kursavgifter.
 • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
 • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
 • >20.000 Facebook fans.
4.7

Betyg:

89 utvärderingar
mario paoli
2023-08-10
5.0

Betyg: 5

Christoph Drescher
2023-08-03
5.0

Betyg: 5

Marita Becker
2023-08-31
5.0

Betyg: 5

guido tescaroli
2023-08-31
5.0

Betyg: 5

"Utmärkt" 4.7/5
1.072 recensioner*
* av LanguageCourse.net på Trustpilot
Regler och villkoråterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhetLägg till din skola
© 1999 - 2023 LanguageCourse S.L. | Bolagsskattenummer ESB62762091