X
NyNy

Franska Språkskolor i Leysin - Språkresor - Rankning 2022

Leysin
00:0000:00
 

De 3 bästa språkskolorna i Leysin (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Franska kurser och läger för tonåringar och barn i Leysin, eller 2 andra Franska kurstyper i Leysin.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Franska språkskolor i andra städer i Schweiz, till exempel Bern, Genève, Liddes, Schwarzsee ...
, Verbier, Zürich, eller se vår lista över alla skolor i Schweiz. Här kan du även utforska andra alternativ för Franskastudier utanför Schweiz.
Visa mer
Varför studera i Leysin? Högt uppe i nedre Rhone-dalen ligger det pittoreska ...
Leysin, som på grund av sin höga altitud och snöfyllda vintrar ger skidåkare och snowboardåkare har gott om möjlighet att njuta av platsen! Under de varmare månaderna har regionen 250 kilometer vandringsleder att ernjuda. Cykel- och bergsturer innebär massor av träningsmöjligheter i det öppna landskapet och den friska luften. Bergsklättrare kan också njuta av utmaningarna med att klättra på kalkfärgade bergen.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Franskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Leysin

Fakta om Leysin

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Schweiz. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Schweiz genomsnitt):0.00 (22 % dyrare än i Sverige)
  Leysin reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer

  Karta där du kan se var de Franska skolorna i Leysin ligger.

  Laddar kartans innehåll

  FAQ om skolor i Leysin

  • 2828CHF för 2 veckor är det lägsta priset för en Franskakurs i Leysin. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Leysin är 0CHF per vecka.

  Har du fortfarande frågor om Franskaskolor i Leysin?

  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Franska språkstudier utomlands på de bästa Franska skolor i Schweiz. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Franska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet