+46 844 683 676
Favorit hjärtikon
Favorit hjärtikon
X

2 Franska Språkskolor i Leysin - Språkresor Rankning 2024

Franska språkkurs i Leysin från 
Beräkna prisjämförelse
Leysin
00:0000:00
 

Ranking av språkresor till Leysin

baserat på betyg av språkskolor

Karta där du kan se var de Franska skolorna i Leysin ligger.

Laddar kartans innehåll

Information om Leysin

Varför studera i Leysin? Högt uppe i nedre Rhone-dalen ligger det pittoreska Leysin, som på grund av sin höga altitud och snöfyllda vintrar ger skidåkare och snowboardåkare har gott om möjlighet att njuta av platsen! Under de varmare månaderna har regionen 250 kilometer vandringsleder att ernjuda. Cykel- och bergsturer innebär massor av träningsmöjligheter i det öppna landskapet och den friska luften. Bergsklättrare kan också njuta av utmaningarna med att klättra på kalkfärgade bergen.
Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Schweiz. Kontrollera visumkrav för medborgare från andra länder.
Uppgifter om viseringskrav senast uppdaterade den 01 dec.. 2022 (Källa)
För den senaste informationen om visum kontakta Schweiz:s ambassad eller konsulat i ditt land. Förteckning över ambassader och konsulat i Schweiz på den officiella webbplatsen - Federal Department of Foreign Affairs FDFA of Switzerland.
Levnadskostnad:
  • Big Mac-pris (Schweiz genomsnitt): 0.00
    (20 % dyrare än i Sverige)
Leysin reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Franska kurser och läger för tonåringar och barn i Leysin, eller 4 andra Franska kurstyper i Leysin.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Franska språkskolor i andra städer i Schweiz, till exempel Aarau, Bern, Braunwald, Genève ...
, Liddes, Montreux, Schwarzsee, Verbier, Zürich, eller se vår lista över alla skolor i Schweiz. Här kan du även utforska andra alternativ för Franskastudier utanför Schweiz.
Visa mer

Frågor om Franskaskolor i Leysin?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Lyssna inte bara på oss.
Kul statistik
  • 10.453.221 SEK i sparade kursavgifter.
  • Pionjärer: Vi var bland de första webbplatserna som publicerade ocensurerade recensioner av språkskolor. Grundades 1999.
  • Ledare: Vi är en av de mest besökta oberoende webbplatserna för språkkurser.
  • >20.000 Facebook fans.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess och cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende och säkerhetLägg till din skola
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.