X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Macas
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Macas (Språkresor ranking baserat på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Spanska i Macas? Vi har undersökt de bästa Spanska språkskolorna i Macas så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 1 andra typer av Spanskakurser i Macas.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Spanska språkskolor i andra städer i Ecuador, till exempel Ahuano, Amazonas, Cotacachi , Cuenca, Galapagosöarna, Montanita, Otavalo, Quito, eller se vår lista över alla skolor i Ecuador. Här kan du även utforska andra alternativ för Spanskastudier utanför Ecuador.
Varför studera i Macas? Macas är en liten stad och huvudstaden i Morona Santiago i Ecuador. Det ligger i Upano-dalen med utsikt över en flod med samma namn. På grund av sitt läge öster om Andesbergen kallas det ofta "Smaragden i öst" och är en plats där turister kan bo hos en inhemsk familj i några dagar. Idag erbjuds djungelvandring i Amazonas och för spänningssökarna finns forsar för kajakpaddlare och forsränningsentusiaster. I Sangay National Parkand finss tre aktiva vulkaner vilket är en annan stor attraktion i området. Staden själv är ett viktigt centrum för jordbruk och boskapsuppfödning samt ett viktigt transportknutpunkt för små djungelsamhällen i öster. Yuca, sockerrör, papaya, kaffe och bananer odlas och exporteras härifrån.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Spanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Macas

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Ecuador. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Macas reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer »

Karta där du kan se var de Spanska skolorna i Macas ligger.

Laddar kartans innehåll
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Spanska språkstudier utomlands på de bästa Spanska skolor i Ecuador. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Spanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll