X
NyNy
Montanita
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Montanita (Språkresor baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 4 andra typer av Spanskakurser i Montanita.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Spanska språkskolor i andra städer i Ecuador, till exempel Ahuano, Amazonas, Cotacachi , Cuenca, Galapagosöarna ...
, Macas, Manta, Otavalo, Quito, eller se vår lista över alla skolor i Ecuador. Här kan du även utforska andra alternativ för Spanskastudier utanför Ecuador.
Visa mer
Varför studera i Montanita? Montañita är en by på västkusten i Ecuador. Det är ...
känt för sina bohemiska vibbar och stora stränder med starka surfvågor. På 60-talet var det en liten hippie-stranddestination, idag är det ett surfparadis som har lockat turister till sina gyllene stränder i decennier. Detta är ett riktigt backpackersparadis full av livliga barer, nattklubbar och provisoriska cocktailbarer. Men att festa är inte det enda på agendan här, om du är den aktiva typen finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan inklusive parasailing, dykning, yoga, vandring och cykling. Montañita Beach sträcker sig norrut till "The point", ett stenigt berg med en fantastisk utsikt över havet och stränderna. Dessa berg kan utforskas på cykel eller på hästryggen, såväl som till fots, och om du har tur kan du få se en skymt av exotiska fåglar och sköldpaddor.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Spanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Intressant information om Montanita

Fakta om Montanita

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Ecuador. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder.
Montanita reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer

Karta där du kan se var de Spanska skolorna i Montanita ligger.

Laddar kartans innehåll

Har du fortfarande frågor om Spanskaskolor i Montanita?

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Spanska språkstudier utomlands på de bästa Spanska skolor i Ecuador. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Spanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet