X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Portland
00:0000:00
 

De 7 bästa språkskolorna i i Portland (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Portland? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Portland så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i Portland, eller 12 andra Engelska kurstyper i Portland.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i USA, till exempel Asheville, Austin, Boca Raton, Boston, Celebration, Chicago, Columbia, El Paso, Elizabeth, Fort Lauderdale, Hallandale Beach, Honolulu, Jersey City, Long Branch, Los Angeles, Madison, Miami, Mission Viejo, New Haven, New York, Orlando, Philadelphia, Reading, San Diego, San Francisco, Santa Barbara, Santa Monica, Seattle, Tampa, Washington, Weston, Windermere, eller se vår lista över alla skolor i USA. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför USA.
Varför studera i Portland? Portland är en stad med många smeknamn - ”The city of roses” eller ”Beervana” - med dess många rosenträdgårdar och det stora antalet av bryggerier. Idag, med 28 bryggerier inom staden , är Portland hemstaden för fler bryggerier än någon annanstans i landet, och möjligen även i världen. Oregons största stad är en av USA:s snabbast växande städer, en magnet för unga artister och även en av två städer i USA som innehar en utdöende vulkan!
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Portland

Befolkning: 584,000

Område: Oregon, Multnomah County

Visum: Medborgare från Sverige kan resa och studera en språkkurs upp till 18 timmar i veckan och i högst 90 dagar utan fullvisering. Du behöver bara ansöka online om ett ESTA-kort (Electronic System for Travel Authorization). Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:

* 100 = priser i Stockholm

 • Studentprisindex exklusive hyra:101* (1 % dyrare än Stockholm)
 • Studentprisindex inklusive hyra:103* (3 % dyrare än Stockholm)
 • Endast prisindex för mat:112* (12 % dyrare än Stockholm)
 • Big Mac-pris (USA genomsnitt):5.74 US$ (7 % dyrare än i Sverige)
Portland reseinformation
 • Nyckelinformation
Mer »

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Portland ligger.

Laddar kartans innehåll

  FAQ om skolor i Portland

 • Studentprisindexet i Portland är 77.97. För mer information, se levnadskostnader i staden.
 • I Portland finns följande Engelska företagskurser att välja bland: FöretagsEngelska privatlektioner.
 • I Portland kan du finna förberedelsekurser för följande prov: TOEFL, TOEIC, Cambridge First, Cambridge Advanced, Cambridge Proficiency, IELTS.
 • 3257US$ för 2 veckor är det lägsta priset för en Engelskakurs i Portland. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Portland är 0US$ per vecka.

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Portland

Miami (Stadens miniatyrbild)Miami
8 skolor
New York (Stadens miniatyrbild)New York
16 skolor
San Diego (Stadens miniatyrbild)San Diego
14 skolor
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i USA. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
 • Mindre klasser
 • Kampanjer
 • Tillgänglighet på bästa boende
 • De bästa lärarna
 • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll