X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Rennes
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Rennes (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Franska i Rennes? Vi har undersökt de bästa Franska språkskolorna i Rennes så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Franska kurser och läger för tonåringar och barn i Rennes, eller 11 andra Franska kurstyper i Rennes.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Franska språkskolor i andra städer i Frankrike, till exempel Aix-en-Provence, Annecy, Antibes, Avignon, Béziers, Biarritz, Bordeaux, Brest, Cannes, Lille, Lyon, Marseille, Montpellier, Morzine (Alperna), Nantes, Nice, Paris, Rouen, Royan, Saint Laurent de Cerdans, Saint-Pierre (Reunion Island), Toulon, Toulouse, Tours, Vichy, eller se vår lista över alla skolor i Frankrike. Här kan du även utforska andra alternativ för Franskastudier utanför Frankrike.
Varför studera i Rennes? Rennes är huvudstaden i Bretagne och har en 2 000 år gammal historia, en mängd väl underhållna kulturarv och en livlig kulturscen. Bara två timmar från Paris med höghastighetståg finner du stadens medeltida korsvirkeshus och den stora Rennes-katedralen. De flesta besökarnas favorit är helt enkelt att ta en vandring på de medeltida gatorna i den fantastiska gamla staden och beundra den imponerande parlamentsbyggnaden, för att sedan ta sig vidare mot den fina Thabor-trädgården.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Franskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Rennes

Befolkning: 210,000

Område: Brittany, Département d'Ille-et-Vilaine

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Frankrike. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:

* 100 = priser i Stockholm

  • Studentprisindex exklusive hyra:98* (2 % billigare än Stockholm)
  • Studentprisindex inklusive hyra:162* (62 % dyrare än Stockholm)
  • Endast prisindex för mat:98* (2 % billigare än Stockholm)
  • Big Mac-pris (Frankrike genomsnitt):3.93 € (15 % billigare än i Sverige)
Rennes reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer »

Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Rennes

Nantes (Stadens miniatyrbild)Nantes
2 skolor
Nice (Stadens miniatyrbild)Nice
12 skolor
Paris (Stadens miniatyrbild)Paris
24 skolor
Tours (Stadens miniatyrbild)Tours
4 skolor
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Franska språkstudier utomlands på de bästa Franska skolor i Frankrike. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Franska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll