X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Skåne
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i Skåne (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Svenska i Skåne? Vi har undersökt de bästa Svenska språkskolorna i Skåne så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Svenska kurser och läger för tonåringar och barn i Skåne, eller 8 andra Svenska kurstyper i Skåne.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Svenska språkskolor i andra städer i Sverige, till exempel Göteborg, Stockholm, eller se vår lista över alla skolor i Sverige. Här kan du även utforska andra alternativ för Svenskastudier utanför Sverige.
Varför studera i Skåne? Skåne är Sveriges charmiga, avslappnade och sydligaste län. Här ansluter Sverige till Danmark via Öresundsbron. Länet är känt för sina jordbruksfält, sin gamla historia, sina långa stränder, det danska arvet och dess dialeky. Här finner du massor av ekologiska gårdar, fantastisk mat, pittoreska butiker och ett hisnande landskap som består av svepande sandstränder, frodiga gröna kullar och stora fält med blommor och betande djur.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Svenskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Skåne

Befolkning: 262,000

Område: Skåne, Malmö

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Sverige. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Skåne reseinformation
  • Nyckelinformation
  • Klimat-tabell
Mer »
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Svenska språkstudier utomlands på de bästa Svenska skolor i Sverige. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Svenska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll