X
NyNy

Engelska Språkskolor i St. Peter Port - Språkresor - Rankning 2022

St. Peter Port
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i i St. Peter Port (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Engelska kurser och läger för tonåringar och barn i St. Peter Port, eller 4 andra Engelska kurstyper i St. Peter Port.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i Guernsey, till exempel , eller se vår lista över alla skolor i Guernsey. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför Guernsey.
Varför studera i St. Peter Port? St Peter's Port är en stad med mycket charm, ...
med branta kullerstensgator och spiror och torn från vilka du har fantastisk utsikt från havet. Castle Cornet är en av de mest spännande fästningarna på de brittiska öarna och definitivt värt ett besök. Den stora naturliga hamnen som på 1700-talet var en enkel fiskeplats är idag fylld med yachter och färjor. Totalt täcker området mindre än fem kvadratkilometer och här bor endast 18 000 invånare men det finns fortfarande mycket att utforska bland stadens små passager, museer, vackra stränder och frodiga trädgårdar.
Visa mer
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om St. Peter Port

Anna Lisa Detassis

Guernsey är den perfekta platsen för dina barn att lära sig engelska i en mycket säker, rolig, vacker och stimulerande miljö.

Intressant information om St. Peter Port

Fakta om St. Peter Port

Namn på stad på Engelska: St Peter Port

St. Peter Port reseinformation
  • Nyckelinformation
Mer »

Karta där du kan se var de Engelska skolorna i St. Peter Port ligger.

Laddar kartans innehåll

Har du fortfarande frågor om Engelskaskolor i St. Peter Port?

LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i Guernsey. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet