X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Weston
00:0000:00
 

De 2 bästa språkskolorna i i Weston (Språkresor Språkreseranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Engelska i Weston? Vi har undersökt de bästa Engelska språkskolorna i Weston så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden.

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 3 andra typer av Engelskakurser i Weston.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Engelska språkskolor i andra städer i USA, till exempel Asheville, Austin, Boca Raton, Boston, Celebration, Chicago, Columbia, El Paso, Elizabeth, Fort Lauderdale, Hallandale Beach, Honolulu, Jersey City, Long Branch, Los Angeles, Madison, Miami, Mission Viejo, New Haven, New York, Orlando, Philadelphia, Portland, Reading, San Diego, San Francisco, Santa Barbara, Santa Monica, Seattle, Tampa, Washington, Windermere, eller se vår lista över alla skolor i USA. Här kan du även utforska andra alternativ för Engelskastudier utanför USA.
Varför studera i Weston? I Florida, inte långt från Miami, finner du Weston som balanserar på kanten av Everglades och Francis S. Taylor Wildlife Management Area. Detta gör staden till en intressant plats att besöka eftersom den har planerats runt Everglades. En av de mest populära aktiviteterna är att ta en vattenbåt längs Everglades och utforska platsens berömda djurliv. Staden allt du kan behöva och det finns mycket att besöka i de omgivande områdena eftersom Weston ligger nära och är väl ansluten till både Miami och Hollywood.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Engelskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Weston

Område: Eastern Cape, Cacadu District Municipality

Visum: Medborgare från Sverige kan resa och studera en språkkurs upp till 18 timmar i veckan och i högst 90 dagar utan fullvisering. Du behöver bara ansöka online om ett ESTA-kort (Electronic System for Travel Authorization). Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (USA genomsnitt):84.65 ZAR (7 % dyrare än i Sverige)
  Weston reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Engelska skolorna i Weston ligger.

  Laddar kartans innehåll

   FAQ om skolor i Weston

  • 442US$ för 2 veckor är det lägsta priset för en Engelskakurs i Weston. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Weston är 0US$ per vecka.

  Ddestinationer som ofta kombineras med kurser i Weston

  Miami (Stadens miniatyrbild)Miami
  8 skolor
  New York (Stadens miniatyrbild)New York
  16 skolor
  San Diego (Stadens miniatyrbild)San Diego
  14 skolor
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Engelska språkstudier utomlands på de bästa Engelska skolor i USA. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Engelska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll