X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Xi an (Språkresor ranking baserad på studentrecensioner)

Hitta den bästa Kinesiskaskolan i Xi an, och det lägsta priset

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Intresserad av en viss typ av kurs? Se 5 andra typer av Kinesiskakurser i Xi an.
Är du intresserad av språkresor i andra städer? Ta en titt på Kinesiska språkskolor i andra städer i Kina, till exempel Beihai, Chengde, Chengdu, Hangzhou, Nanking, Peking, Qingdao, Shanghai, Shenzhen, Yangshuo, eller se vår lista över alla skolor i Kina. Här kan du även utforska andra alternativ för Kinesiskastudier utanför Kina.
Varför studera i Xi an? Xi'an ligger i centrala Kina och är en viktig plats för kinesisk kulturhistoria. Det var känt som slutet på sidenvägen och detta har resulterat i en stad som erbjuder unik blandning av olika civilisationer. Staden går i långsammare takt än andra stora städer i Kina, men det finns fortfarande mycket att göra och se när du stannar här. Höjdpunkterna inkluderar att besöka terrakottaarmén, befästningen av Xi'an och jättevildgåspagoden. Tunnelbanan i Xi'an är lätt att använda och gör det snabbt och enkelt att utforska staden, perfekt för att njuta av allt som denna antika stad har att erbjuda.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Kinesiskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Fakta om Xi an

Visum: Medborgare från Sverige behöver visum för att komma in och studera i Kina . Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Kina genomsnitt):0.00 (43 % billigare än i Sverige)
  Xi an reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Kinesiska språkstudier utomlands på de bästa Kinesiska skolor i Kina. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Kinesiska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll