X
NyNy
2 veckor
Standardkurs
Boende (valfri)
Zaragoza
00:0000:00
 

De bästa språkskolorna i Zaragoza (Språkresor ranking baserad på studentrecensioner)

Är du intresserad av att lära dig Spanska i Zaragoza? Vi har undersökt de bästa Spanska språkskolorna i Zaragoza så att du enkelt kan jämföra priser, recensioner, kurser för vuxna och tonåringar, samt specialerbjudanden

filter
karta
Hittade du inte vad du letade efter?
Är du intresserad av en viss typ av kurs? Se våra recensioner av Spanska kurser och läger för tonåringar och barn i Zaragoza, eller 7 andra Spanska kurstyper i Zaragoza.
Varför studera i Zaragoza? Zaragoza är huvudstaden i Aragonien och Spaniens femte största stad. Zaragoza är känt för sina monument, här finns ett slott inrett som ett mini-Alhambra, en basilika med utsikt över floden Ebro och flera andra landmärken med både islamisk och gotisk arkitektur. Den historiska stadskärnan där de flesta av landmärkena finns är nästan helt trafikfri och här finner du den 400 m långa promenadvänliga Plaza del Pilar. När du tröttnar på att promendera så finner du här några av de bästa tapas-ställena och barerna i landet.
Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Spanskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

Vilken skola ska man välja?

Få gratis råd från våra språkrese-experter, så att du kan hitta den bästa skolan för just dig.

Rektorns kommentar om Zaragoza

Yolanda Nalvaiz Alconchel

Zaragoza är en stad som rymmer nästan 700 000 människor. Med tydliga medelhavsrötter är det en stad full av liv. Gator, torg och vägar är fyllda med människor som tycker om, och är villiga att dela med sig av sin stad till sina besökare och ge dem möjlighet att uppleva traditioner, festligheter och livsglädje.

Fakta om Zaragoza

Befolkning: 675,000

Område: Aragon, Provincia de Zaragoza

Visum: Medborgare från Sverige behöver inte visum för språkkursresa till Spanien. Kontrollera viseringskrav för medborgare från andra länder

Levnadskostnad:
 • Big Mac-pris (Spanien genomsnitt):3.79 € (15 % billigare än i Sverige)
  Zaragoza reseinformation
  • Nyckelinformation
  Mer »

  Karta där du kan se var de Spanska skolorna i Zaragoza ligger.

  Laddar kartans innehåll

   FAQ om skolor i Zaragoza

  • 320€ för 2 veckor är det lägsta priset för en Spanskakurs i Zaragoza. Den genomsnittliga kostnaden för en språkkurs i Zaragoza är 0€ per vecka.
  • Du kan ta kurser från bara en vecka. Ju längre du studerar, desto mer lär du dig. Enligt en undersökning av StudyTravel Magazine har den genomsnittliga kurslängden för Spanien varit 3 veckor.
  • I Zaragoza är elen 230 volt och 50 Hz. Anslutningstyp C, F.
  • I Zaragoza finns följande Spanska företagskurser att välja bland: FöretagsSpanska grupplektioner.
  • I Zaragoza kan du finna förberedelsekurser för följande prov: DELE.
  LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Spanska språkstudier utomlands på de bästa Spanska skolor i Spanien. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Spanska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
  Välj en flexibel lösning och boka riskfritt skolor märkta med Gratis avbokning och Gratis ändringar. Du får nu fördelar såsom
  • Mindre klasser
  • Kampanjer
  • Tillgänglighet på bästa boende
  • De bästa lärarna
  • Njut av nästan turistfria destinationer
  Regler och villkorSekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehåll