X
NyNy

Svenska språkkurser - Rankning 2022


De mest populära länderna för Svenskakurser

Är du intresserad av online-kurser?
Ta en titt på våra toppval av Svenskakurser online med live-lektioner, med de bästa priserna.

De mest populära städerna för Svenskakurser

Betyg: 4.9

4.9
10 utvärderingar
Toppdestinationer: Stockholm (Stadens miniatyrbild)
Toppdestinationer: Göteborg (Stadens miniatyrbild)
Toppdestinationer: Skåne (Stadens miniatyrbild)

De mest populära språkskolorna för Svenskakurser

#1
,
#2
,
Inlingua
#3 Inlingua
Edinburgh, Skottland

Betyg: 4.2

4.2 | 12 utvärderingar

Intressant information om

Fakta om Svenska

Svenska språkets ursprung: Svenska är det största av de nordgermanska språken. De andra språken är norska, danska och isländska. Dessa härstammar från fornnordiska, vilket är det språk som det germanska folket som bodde i Skandinavien under vikingatiden talade. Som namnet antyder har de germanska språken likheter med dagens tyska, men talare av de två språken förstår normalt sett inte varandra. Även om ordförrådet kan verka snarlikt så skiljer sig uttal och grammatik mycket åt.

Regionala varianter: Generellt sett är svenska uppdelat i 6 stora dialekter som kan särskiljas från standardsvenska. Alla dessa 6 huvudgrupper är lätta att förstå om du har god förståelse för standardsvenska, även om det finns sydliga dialekter med tydliga uttalsskillnader.

Språkfamilj: Den indo-europeiska språkfamiljen.

Antal modersmålstalare: 10 miljoner över hela världen

Betydande dialekter: Nordliga dialekter (Norrland), Finlandssvenska (Finland), Gotlandsdialekter (Gotland och Fårö), Sydliga dialekter.

Karta över språkskolor som erbjuder Svenskakurser

Laddar kartans innehåll
LanguageCourse.net är världens mest besökta oberoende utbildningskatalog för bokning av Svenska språkstudier utomlands på de bästa Svenska skolor i , Skottland, Sverige. Oavsett om du letar efter språkkurser till lägsta pris, högkvalitativ undervisning eller roliga fritidsaktiviteter hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig bland våra noga utvalda Svenska språkkurser för alla - från nybörjare till avancerad nivå. Våra vänliga språkreseexperter hjälper dig gärna.
Regler och villkorÅterbetalningspolicySekretess & cookiesOm ossKundsupportAvtryckPolicy för recensioner och användarinnehållFörtroende & säkerhet