X

Dominikána dásseváldi

LanguageCourse.Net: Vi erbjuder de främsta tjänsterna för registrering online och informationscenter för språkkurser världen över.
Passkrav


Alla nationaliteter erfordrar ett giltigt pass

Undantag gäller för medborgare från följande länder vilka även kan presentera giltig alternativ legitimation istället för pass: Amerihká ovttastuvvan stáhtat, Belgia, Canada, Frankriika, Georgia, Luxemburg, Vuolleeatnamat.


Nämnd giltighet: efter avresedatum erfordras. Turistkort: Utfärdat för resenärer som besöker Dominikanska Republiken för tursitiska skäl för vistelse upp till 2 veckor. Turistkortet kan ansökas om i förväg, eller vid ankomst. Förlänkning upp till 3 månader är möjligt genom att besöka Dominikanska immigrationsverket i Santo Domingo; om ej förlängning görs resulterar detta i böter. Följande nationaliteter är berättigade till Turistkort; Australien, Kanada, Europa, (ej Cypern eller Malta vilka erfordrar Visum) USA, Andorra, Bolivia, Brasilien, Costa Rica, Kroatien, Curaçao, Dominica, El Salvador, Mexiko, Monaco, Norge, Ryssland, Schweiz, Ukraina och Venezuela. Ansökningskrav: (a) Kopia av passets fotosida, som innehåller personlig information om den sökande. (b) Avgift (c) Frankerat, själadresserat kuvert för ansökan via post. Arbetsdagar för utförandet: 7.

Visakrav
1
Vilka erfordrar ej visum?
Medborgare som tillhör följande länder erfordrar ej visum vid tillträde som turist:


Argentiinná, Chile, Davvi-Korea, Ecuador, Islánda, Israel, Japána, Liechtenstein, Mátta-Korea, Peru, Uruguay.


Innehavare av Turistkort erfordrar ej Visum.

2
Erfordrade dokument för ansökan om visum
Turistvisum:
  • Ansökningsformulär
  • Passfoto
  • Giltigt pass med 1 tom sida
  • Bevis på täckande kapital under hela vistelsen
  • Avgifter för visum
  • Frankerat, självadresserat kuvert för ansökan som sker per post
1) Turist: Resplan och flygreservationer. 2) Studenter måste presentera ett vederbörligt undertecknat ansökningsbrev till ambassadören, bevis på stöd från föräldrar, hälsocertifikat och certifikat om ”gott uppförande” från den sökandes hemland, vilket ska vara giltigt 30 dagar efter degen för utförandet.
3
Visumets validitet
  • Turistvisum: 60 dagar.
4
Kostnad för visumet
  • Studentvisum: 115 EUR
Inga avgifter för utförande av visum för följande nationaliteter; Italien, Mexiko, Norge, Panama, Spanien och USA.
5
Erfordrad tid för utfärdande av visum
  • Turistvisum: 20 dagar
  • Studentvisum: 20 dagar
6
Kontaktinformation till Ambassader.

    All information som finns presenterad på denna sida har noga undersökts. Däremot ändras kraven för visum med jämna mellanrum varför informationen lämnas utan garantier.
     
    Före avresan rekommenderas en kontroll av ambassadens webbplats. För ytterligare frågor om visumkrav, kontakta ambassaden i ditt land direkt Dominikána dásseváldi .
     


    Dominikána dásseváldi - språkskolor:Santo Domingo Sosua 


    Språkskolor med bäst betyg i Dominikána dásseváldi:

    1
    Tidigare studenters omdömen: (10 utvärderingar av denna språkskola)

    2
    Tidigare studenters omdömen: (15 utvärderingar av denna språkskola)


    Mer - Betyg- och prisjämförelser för alla språkskolor i Dominikána dásseváldi
    I pressen:
    Pressomnämningar
    Pressomnämningar
    Betrodd av:
    Betrodda av
    Betrodda av