X

Čína

Vízové informácie
Pasové požiadavky


Občania všetkých národností musia mať platný pas.

Vízové požiadavky.
1
Kto nepotrebuje víza?
Občania nasledujúcich krajín nepotrebujú víza, keď do krajiny vstupujú ako turisti:


Brunej, Japonsko, Singapur.


2
Dokumenty potrebné na požiadanie o víza
Turistické víza:
  • Formulár žiadosti
  • 1 Fotografia veľkosti ako na pas
  • Platný pas s 1 celou čistou stranou
  • Spiatočný lístok
  • Platba poplatku za víza
3
  • Turistické víza: 90 dni.
4
Ceny víz
  • Turistické víza: 40/60 EUR
5
Čas potrebný na vydanie víz
  • Turistické víza: 3 dni
  • : 3 dni
6
Kontaktné údaje ambasády

    Všetky informácie na tejto stránke boli dôkladne preverené. Vízové požiadavky sa však často menia a poskytnuté informácie sú bez akýchkoľvek záruk.
     
    Pred odchodom odporúčame skontrolovať webovú stránku ambasády. V prípade ďalších otázok ohľadom vízových požiadaviek kontaktujte priamo ambasádu krajiny Čína.
     
    Akreditované jazykové školy v krajine Čína


    Čína - jazykové školy:Peking Šanghaj Šen-čen 


    :

    1
    Hodnotenia bývalých študentov: (1 recenzií tejto jazykovej školy)

    2
    Hodnotenia bývalých študentov: (11 recenzií tejto jazykovej školy)


    Viac - Porovnanie hodnotenia a cien všetkých jazykových škôl v krajine Čína
    V tlači:
    zmienky v tlači
    zmienky v tlači
    Dôverujú nám:
    dôverujú nám
    dôverujú nám