X

Ljudska republika Kitajska

LanguageCourse.Net: Spletni center za rezervacije in informacije o jezikovnih tečajih po vsem svetu
Zahteve glede potnih listov


Vsi državljani morajo imeti veljavni potni list.

Zahteve glede vizumov
1
Kdo ne potrebuje vizuma?
Državljani naslednjih držav ne potrebujejo vizuma, če vstopajo kot turisti:


Brunej, Japonska, Singapur.


2
Zahtevani dokumenti za prijavo za vizum
Turistični vizum:
  • Prijavni obrazec
  • 1 Fotografija za potni list
  • Veljavni potni list z 1 popolnoma prazno stranjo
  • Povratna vozovnica
  • Plačilo vizumske takse
3
  • Turistični vizum: 90 dni.
4
Stroški vizuma
  • Turistični vizum: 40/60 EUR
5
Čas, potreben za izdajo vizuma
  • Turistični vizum: 3 dni
  • : 3 dni
6
Kontaktne informacije veleposlaništva

    Vse informacije na tej strani so bile skrbno preučene. Ker pa se zahteve za vizume zelo pogosto menjajo, so te informacije podane brez garancije.
     
    Pred odhodom je priporočljivo, da obiščete spletno stran ambasade. Za dodatna vprašanja glede vizumov se obrnite neposredno na ambasado države Ljudska republika Kitajska v svoji državi.
     
    Akreditirane jezikovne šole v državi Ljudska republika Kitajska


    Ljudska republika Kitajska - jezikovne šole: Peking Šanghaj Shenzen Yangshuo 


    :

    1
    Ocena nekdanjih učencev: (1 mnenj o tej jezikovni šoli)

    2
    Ocena nekdanjih učencev: (3 mnenj o tej jezikovni šoli)

    3
    Ocena nekdanjih učencev: (11 mnenj o tej jezikovni šoli)

    4
    Ocena nekdanjih učencev: (1 mnenj o tej jezikovni šoli)


    Več - Ocene in primerjava cen vseh jezikovnih šol v državi Ljudska republika Kitajska
    V medijih:
    omembe v medijih
    omembe v medijih
    Zaupanje:
    zaupa
    zaupa