X

Dominikanska republika

LanguageCourse.Net: Spletni center za rezervacije in informacije o jezikovnih tečajih po vsem svetu
Zahteve glede potnih listov


Vsi državljani morajo imeti veljavni potni list.

: Belgija, Francija, Gruzija, Kanada, Luksemburg, Nizozemska, Združene države.


Zahteve glede vizumov
1
Kdo ne potrebuje vizuma?
Državljani naslednjih držav ne potrebujejo vizuma, če vstopajo kot turisti:


Argentina, Čile, Ekvador, Islandija, Izrael, Japonska, Južna Koreja, Lihtenštajn, Peru, Severna Koreja, Urugvaj.


2
Zahtevani dokumenti za prijavo za vizum
Turistični vizum:
  • Prijavni obrazec
  • Fotografija za potni list
  • Veljavni potni list z 1 popolnoma prazno stranjo
  • Dokazilo o zadostnih denarnih sredstvih za bivanje
  • Plačilo vizumske takse
  • Ožigosana, nase naslovljena pisemska ovojnica v primeru prijave prek pošte
3
  • Turistični vizum: 60 dni.
4
Stroški vizuma
  • : 115 EUR
5
Čas, potreben za izdajo vizuma
  • Turistični vizum: 20 dni
  • : 20 dni
6
Kontaktne informacije veleposlaništva

    Vse informacije na tej strani so bile skrbno preučene. Ker pa se zahteve za vizume zelo pogosto menjajo, so te informacije podane brez garancije.
     
    Pred odhodom je priporočljivo, da obiščete spletno stran ambasade. Za dodatna vprašanja glede vizumov se obrnite neposredno na ambasado države Dominikanska republika v svoji državi.
     
    Akreditirane jezikovne šole v državi Dominikanska republika


    Dominikanska republika - jezikovne šole:Santo Domingo Sosua 


    :

    1
    Ocena nekdanjih učencev: (14 mnenj o tej jezikovni šoli)

    2
    Ocena nekdanjih učencev: (15 mnenj o tej jezikovni šoli)


    Več - Ocene in primerjava cen vseh jezikovnih šol v državi Dominikanska republika

    Prihranite denar! Ekskluzivne promocije!

    Prijavite se in izkoristite najboljše ponudbe jezikovnih tečajev.
    V medijih:
    omembe v medijih
    omembe v medijih
    Zaupanje:
    zaupa
    zaupa