X
NieuwNieuw

Beste live online e cursussen (Business Groep) - Rangschikking 2022


Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen tegen de beste prijzen.

Meest populaire talenscholen voor cursussen

Interessante informatie over

Kerngegevens van het

Oorsprong van : Duits is een pluricentrische taal met verschillende gestandaardiseerde varianten, namelijk Duits, Oostenrijks Duits en Zwitserduits. Deze zijn geworteld in de Germaanse taalfamilie, met vocabulaire invloeden uit het Frans, Engels, Latijn en Grieks.

Regionale verschillen: Duitse dialecten zijn voornamelijk onderverdeeld in regio's, waarvan vele onbegrijpelijk zijn voor sprekers van standaard Duits. De verschillen zijn te vinden in woordenschat, grammatica en uitspraak, en sommige dialecten worden in het algemeen beschouwd als afzonderlijke talen in plaats van Duitse dialecten.

Taalfamilie: Indo-Europees

Sprekers moedertaal: 95 miljoen wereldwijd: Duitsland (69 miljoen), Oostenrijk (7 miljoen), Zwitserland (5 miljoen), Verenigde Staten van Amerika (964.000), Frankrijk (748.000).

Meest gebruikte dialecten: Hoogduits, Beiers-Oostenrijks (München en Wenen), Middelduits, Fries (Nederland, Zuid-Duitsland en Denemarken), Alemannisch (Zwitserland en Oostenrijk, Liechtenstein, Frankrijk en Duitsland).

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid