+31 858880253
Favorieten hart icoon
Favorieten hart icoon
X

3 Taalscholen Spaans in Galapagoseilanden - Taalreizen Ranking 2024

Taalcursus Spaans in Galapagoseilanden vanaf 
Prijsvergelijking berekenen
Galapagoseilanden
00:0000:00
 

Ranglijst taalreizen Galapagoseilanden

gebaseerd op beoordelingen van taalscholen

Kaart met de locatie van Spaanse scholen in Galapagoseilanden

Map inhoud wordt geladen

Informatie over Galapagoseilanden

Waarom Galapagoseilanden? Gelegen in de Stille Oceaan, zo'n 1.000 km ten westen van Ecuador, liggen deze 19 eilanden. Zij en het omringende zeereservaat zijn een uniek 'levend museum en een schitterende vitrine van evolutie. Gelegen aan de samenvloeiing van drie zeestromingen, vormen de vulkanische Galápagos een 'smeltkroes' van zeedieren. Er is een voortdurende seismische en vulkanische activiteit en deze processen, gekoppeld aan de extreme isolatie van de eilanden, hebben geleid tot de ontwikkeling van het meest ongewone dierenleven dat deze aarde ooit heeft gezien. Hier vind je landleguanen, reuzenschildpadden en vele, vele soorten vinken. Het was deze vreemde en wonderbaarlijke fauna die de evolutietheorie van Charles Darwin inspireerde door natuurlijke selectie nadat hij in 1835 het eiland bezocht. De Galápagos werden in 1978 tot UNESCO Werelderfgoed benoemd en tegenwoordig bezoeken duizenden mensen de dieren en landschappen die zo uniek zijn voor deze regio.
Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ecuador te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01 dec. 2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Ecuador in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Ecuador op de officiële website: Ministerio de Relacioens Exteriores y Movilidad Humana.
Galapagoseilanden reisinformatie
  • Kenmerken
Meer
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk ook naar taalscholen Spaans in andere steden van Ecuador, zoals Ahuano, Amazone Oerwoud, Cotacachi, Cuenca ...
, Manta, Montanita, Otavalo, Quito of bekijk onze lijst van alle scholen in Ecuador​. Wellicht wil je ook kijken naar mogelijkheden buiten Ecuador voor het leren van Spaans​.
Toon meer

Vragen over scholen Spaans in Galapagoseilanden?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Geloof ons niet alleen
op onze woorden.
Interessante statistieken
  • 939.673 €: in cursuskosten bespaard.
  • Pioniers: Wij waren een van de eerste websites die ongecensureerde beoordelingen van taalscholen publiceerden. Opgericht in 1999.
  • Leiders: Wij zijn een van de meest bezochte onafhankelijke websites gewijd aan taalcursussen.
  • >20.000 Facebookfans.
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactImprintBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheidAffiliate programmaSchool toevoegen
© 1999 - 2024 LanguageCourse S.L.