X
NieuwNieuw

Taalscholen Spaans in Galápagoseilanden - Taalreizen - Rangschikking 2022

Galápagoseilanden
00:0000:00
 

2 beste taalscholen in Galápagoseilanden (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie andere 2 verschillende Spaans cursus typen in Galápagoseilanden.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Spaans taalscholen in andere steden in Ecuador zoals Ahuano, Amazone Oerwoud, Cotacachi, Cuenca ...
, Macas, Manta, Montanita, Otavalo, Quito of bekijk onze lijst van alle scholen in Ecuador​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Ecuador voor tijdens het leren van Spaans​.
Toon meer
Waarom Galápagoseilanden? Gelegen in de Stille Oceaan, zo'n 1.000 km ten westen van ...
Ecuador, liggen deze 19 eilanden. Zij en het omringende zeereservaat zijn een uniek 'levend museum en een schitterende vitrine van evolutie. Gelegen aan de samenvloeiing van drie zeestromingen, vormen de vulkanische Galápagos een 'smeltkroes' van zeedieren. Er is een voortdurende seismische en vulkanische activiteit en deze processen, gekoppeld aan de extreme isolatie van de eilanden, hebben geleid tot de ontwikkeling van het meest ongewone dierenleven dat deze aarde ooit heeft gezien. Hier vind je landleguanen, reuzenschildpadden en vele, vele soorten vinken. Het was deze vreemde en wonderbaarlijke fauna die de evolutietheorie van Charles Darwin inspireerde door natuurlijke selectie nadat hij in 1835 het eiland bezocht. De Galápagos werden in 1978 tot UNESCO Werelderfgoed benoemd en tegenwoordig bezoeken duizenden mensen de dieren en landschappen die zo uniek zijn voor deze regio.
Toon meer
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Spaans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Interessante informatie over Galápagoseilanden

Kerngegevens van Galápagoseilanden

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ecuador te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Galápagoseilanden reisinformatie
  • Kenmerken
Meer

Kaart met de locatie van Spaanse scholen in Galápagoseilanden

Map inhoud wordt geladen

Veelgestelde vragen over scholen in Galápagoseilanden

  • In Galápagoseilanden zijn cursuspakketten beschikbaar waar je de volgende activiteiten kunt leren: Spaans  & avontuurlijke sporten.
  • 3550US$ voor 2 weken is de laagste prijs voor een cursus Spaans in Galápagoseilanden. De gemiddelde kosten van een taalcursus in Galápagoseilanden bedroeg 0US$ per week.

Heb je nog vragen over Spaanse scholen in Galápagoseilanden?

Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid