X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
Gormanston
00:0000:00
 

beste taalscholen in Gormanston (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Je bent geïnteresseerd in het leren van Engels in Gormanston? We hebben alle details over de beste Engelse taalscholen in Gormanston onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken.

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Engels cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Gormanston of andere 2 verschillende Engels cursus typen in Gormanston.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Engels taalscholen in andere steden in Ierland zoals Athlone, Victoria, Bray, Bray, North West, Cork, Dublin, Galway, Heathland, Kerry, Kilkenny, Limerick, Sligo, Waterford, Westport, Wexford of bekijk onze lijst van alle scholen in Ierland​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Ierland voor tijdens het leren van Engels​.
Waarom Gormanston? Gormanston is een kleinschalig dorp, 45 minuten ten noorden van de hoofdstad van Ierland. Ontsnap aan de hype van Dublin en verken het langzamere tempo van dit traditionele dorp. Er is een oud 14e-eeuws kasteel, een bezoek waard, om meer te weten te komen over de familie Preston die daar tot de jaren vijftig woonde. Maak een wandeling langs de Devlin-brug naar de stranden van Gormanston om wat frisse Ierse zeelucht in te ademen of geniet van de vangst en het vissen op forel op de Delvin-rivier in de maanden februari tot en met september.
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Engels tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Kerngegevens van Gormanston

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ierland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Gormanston reisinformatie
  • Kenmerken
Meer »

Kaart met de locatie van Engelse scholen in Gormanston

Map inhoud wordt geladen
Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud