X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
Gyoda
00:0000:00
 

beste taalscholen in Gyoda (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Je bent geïnteresseerd in het leren van Japans in Gyoda? We hebben alle details over de beste Japanse taalscholen in Gyoda onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken.

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie andere 1 verschillende Japans cursus typen in Gyoda.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Japans taalscholen in andere steden in Japan zoals Fukuoka, Kobe, Kyoto, Nagano, Ogori, Sapporo, Tokio, Tokyo, Utsunomiya, Yokohama of bekijk onze lijst van alle scholen in Japan​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Japan voor tijdens het leren van Japans​.
Waarom Gyoda? De stad Gyoda, in het noorden van Saitama, neemt je mee terug naar eeuwenoude tijdperken. Het biedt prachtige parken, een spectaculair kasteel en is beroemd om zijn oude begraafplaatsen. Tabi is een traditioneel Japans schoeisel en de oude tabifabrieken en pakhuizen zijn hier te vinden plus Gyoda is tevens de grootste producent van tabi in heel Japan.
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Japans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Wat schooldirecteuren zeggen over Gyoda

Hashimoto Koichi

Gyoda-stad is een kleine stad in het noorden van de prefectuur Saitama, die is opgenomen in Greater Tokyo Area. Hoewel het een kleine stad is, heeft het een goed ontwikkelde structuur van het openbaar vervoer, waardoor je probleemloos binnen de stad of naar Tokio en omgeving kunt reizen. Door het kleine formaat kan Gyoda de traditionele Japanse levensstijl behouden, dus als je Japan wilt zien zoals het is, is onze stad perfect voor jou. Gyoda is een plaats geworden voor verschillende films en tv-shows vanwege de geschiedenis van deze landen: er is een kasteel, dat een van de weinige kastelen in dit gebied was, die zich nooit hebben overgegeven. Er zijn ook veel workshops van traditionele afsluiting zoals yukata, kimono en vooral tabi; speciale sokken voor Japanse traditionele schoenen. Ook in november wordt het grootste vuurwerkfestival in Japan gehouden in de buurt van de stad Gyoda. Deze vuurwerkshow staat in de Guinness World Records.

Kerngegevens van Gyoda

Naam van stad in het Japans: 行田市

Visum: Inwoners van Nederland hebben geen visum nodig om korte cursussen tot 90 dagen te kunnen volgen. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Kosten van levensonderhoud:
 • Prijs Big Mac (Japan gemiddelde):0.00 (21% goedkoper dan in Nederland)
  Gyoda reisinformatie
  • Kenmerken
  Meer »

  Kaart met de locatie van Japanse scholen in Gyoda

  Map inhoud wordt geladen
  Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
  Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud