X
NieuwNieuw
00:0000:00
 

beste taalscholen in Lübbecke (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Duits cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Lübbecke of andere 9 verschillende Duits cursus typen in Lübbecke.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Duits taalscholen in andere steden in Duitsland zoals Augsburg, Berlijn, Bonn, Dresden, Frankfurt ...
, Freiburg, Hamburg, Heidelberg, Hohensolms, Horb am Neckar, Keulen, Landshut, Lindau, Mainz, München, Neurenberg, Radolfzell, Regensburg, Rheinfelden (Baden), Stuttgart of bekijk onze lijst van alle scholen in Duitsland​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Duitsland voor tijdens het leren van Duits​.
Toon meer
Waarom Lübbecke? Het kleine Duitse stadje Lübbecke, vlakbij de stad Hannover, heeft ...
zijn bezoekers opmerkelijk veel te bieden. De stad zelf vertoont een eclectische mix van verschillende architectuur, traditionele festivals en volop mogelijkheden om je onder de lokale bevolking te mengen. Het landschap rond de stad trekt meestal bezoekers, met perfect wandelbare bergtoppen aan de ene kant en aan de andere kant de Großes Torfmoor, een natuurreservaat ondergedompeld in water.
Toon meer
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Duits tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Interessante informatie over Lübbecke

Kerngegevens van Lübbecke

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Duitsland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Lübbecke reisinformatie
  • Kenmerken
Meer »
Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud