X
NieuwNieuw

Taalscholen Duits in Lübbecke - Taalreizen - Rangschikking 2023


00:0000:00
 

beste taalscholen in Lübbecke (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Filter
Hoe we de punten creëren over wat we goed of slecht vinden aan een school
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Duits tegen de beste prijzen.

Interessante informatie over Lübbecke

Waarom Lübbecke? Het kleine Duitse stadje Lübbecke, vlakbij de stad Hannover, heeft ...
zijn bezoekers opmerkelijk veel te bieden. De stad zelf vertoont een eclectische mix van verschillende architectuur, traditionele festivals en volop mogelijkheden om je onder de lokale bevolking te mengen. Het landschap rond de stad trekt meestal bezoekers, met perfect wandelbare bergtoppen aan de ene kant en aan de andere kant de Großes Torfmoor, een natuurreservaat ondergedompeld in water.
Toon meer

Kerngegevens van Lübbecke

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Duitsland te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Duitsland in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Duitsland op de officiële website: Ministry of Foreign Affairs of Germany.
Lübbecke reisinformatie
  • Kenmerken
Meer
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie onze beoordelingen van Duits cursussen & kampen voor tieners en kinderen in Lübbecke of andere 9 verschillende Duits cursus typen in Lübbecke.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Duits taalscholen in andere steden in Duitsland zoals Augsburg, Berlijn, Bonn, Braunschweig, Dresden ...
Toon meer

Vragen over scholen Duits in Lübbecke?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid