X
NieuwNieuw
2 weken
Standaard cursus
Accommodatie (optioneel)
Macas
00:0000:00
 

beste taalscholen in Macas (Taalreizen gerangschikt op basis van beoordelingen van studenten)

Je bent geïnteresseerd in het leren van Spaans in Macas? We hebben alle details over de beste Spaanse taalscholen in Macas onderzocht, zodat je gemakkelijk prijzen, beoordelingen, cursussen voor volwassenen en tieners en speciale aanbiedingen kunt vergelijken.

Filter
kaart
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie andere 1 verschillende Spaans cursus typen in Macas.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Spaans taalscholen in andere steden in Ecuador zoals Ahuano, Amazone Oerwoud, Cotacachi, Cuenca, Galápagoseilanden, Montanita, Otavalo, Quito of bekijk onze lijst van alle scholen in Ecuador​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Ecuador voor tijdens het leren van Spaans​.
Waarom Macas? Macas is een klein stadje en tevens de hoofdstad van Morona Santiago in Ecuador. Het ligt in de Upano-vallei, met uitzicht op een rivier met dezelfde naam. Vanwege de ligging ten oosten van het Andesgebergte wordt het stadje vaak de "Smaragd van het Oosten" genoemd en is het een plek waar toeristen zich een paar dagen kunnen mengen onder de inheemse families of gemeenschappen. De regio biedt jungletrekking aan voor bezoekers die graag het Amazone-woud willen verkennen. Plus voor de adrenalinejunkies onder ons, biedt deze streek tevens de beste wild water rafting van het land. In het Sangay National Park zijn drie actieve vulkanen te vinden, welke tevens een grote attractie in het gebied zijn. De stad zelf is een belangrijk landbouw- en veecentrum en tevens een belangrijk vervoersknooppunt voor de kleine oerwoudgemeenschappen in het oosten. Hier worden yuca, suikerriet, papaja, koffie en bananen gekweekt en geëxporteerd.
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Spaans tegen de beste prijzen.

Welke school moet je kiezen?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Kerngegevens van Macas

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ecuador te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.

Macas reisinformatie
  • Kenmerken
Meer »

Kaart met de locatie van Spaanse scholen in Macas

Map inhoud wordt geladen
Blijf flexibel en boek nu zonder risico scholen gemarkeerd met Gratis annulering en Gratis wijzigingen . Je profiteert nu van
  • Kleinere klassen
  • Promoties
  • Beschikbaarheid van de beste accommodaties
  • Beste leraren
  • Genieten van bestemmingen zonder toeristische drukte
Algemene voorwaardenPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoud