X
NieuwNieuw
Macas
00:0000:00
 

Macas ranglijst van talenscholen (Taalreizen gebaseerd op de beoordeling van studenten)

Filter
kaart
Hoe we de punten creëren over wat we goed of slecht vinden aan een school

Kaart met de locatie van Spaanse scholen in Macas

Map inhoud wordt geladen
Geïnteresseerd in online cursussen?
Bekijk onze topkeuzes voor live online cursussen Spaans tegen de beste prijzen.

Informatie over Macas

Waarom Macas? Macas is een klein stadje en tevens de hoofdstad van Morona Santiago in ...
Ecuador. Het ligt in de Upano-vallei, met uitzicht op een rivier met dezelfde naam. Vanwege de ligging ten oosten van het Andesgebergte wordt het stadje vaak de "Smaragd van het Oosten" genoemd en is het een plek waar toeristen zich een paar dagen kunnen mengen onder de inheemse families of gemeenschappen. De regio biedt jungletrekking aan voor bezoekers die graag het Amazone-woud willen verkennen. Plus voor de adrenalinejunkies onder ons, biedt deze streek tevens de beste wild water rafting van het land. In het Sangay National Park zijn drie actieve vulkanen te vinden, welke tevens een grote attractie in het gebied zijn. De stad zelf is een belangrijk landbouw- en veecentrum en tevens een belangrijk vervoersknooppunt voor de kleine oerwoudgemeenschappen in het oosten. Hier worden yuca, suikerriet, papaja, koffie en bananen gekweekt en geëxporteerd.
Toon meer

Kerngegevens van Macas

Visum: Onderdanen van Nederland hebben geen visum nodig om naar Ecuador te reizen voor het bijwonen van een taalcursus. Controleer de visumvereisten voor staatsburgers uit andere landen.
Gegevens over visumvereisten voor het laatst bijgewerkt op 01-12-2022 (Bron)
Raadpleeg voor de meest actuele informatie over visums de ambassade of het consulaat van Ecuador in jouw land. Lijst van ambassades en consulaten van Ecuador op de officiële website: Ministerio de Relacioens Exteriores y Movilidad Humana.
Macas reisinformatie
  • Kenmerken
Meer
Heb je niet gevonden wat je zoekt?
Geïnteresseerd in een specifieke soort cursus? Zie andere 1 verschillende Spaans cursus typen in Macas.
Geïnteresseerd in taalreizen naar andere steden? Kijk even naar Spaans taalscholen in andere steden in Ecuador zoals Ahuano, Amazone Oerwoud, Cotacachi, Cuenca, Galápagoseilanden ...
, Manta, Montanita, Otavalo, Quito of bekijk onze lijst van alle scholen in Ecuador​. Wellicht wil jij ook kijken naar mogelijkheden buiten Ecuador voor tijdens het leren van Spaans​.
Toon meer

Vragen over scholen Spaans in Macas?

Ontvang gratis advies van onze taalreisexperts om zo de school te vinden die bij je past.

Algemene voorwaardenRestitutiebeleidPrivacy en cookiesOver onsContactAfdrukBeoordeling en beleid voor gebruikersinhoudVertrouwen en veiligheid